häikäisevä Tulum

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

joulupäivä kului eilen kiireettä Tulumin jumalaisilla rannoilla. aattoillan aamuun saakka jatkuneet joulukarkelot verottivat tuntuvasti turistiryntäystä Tulumin raunioille ja biitsille, joten me aikaiset linnut saimme nauttia aamusta valkoisella sannalla lähes keskenämme.

kauemmas rannasta kyhätty turistikeidas matkamuistomyymälöineen ja Starbuckseineen unohtui lähes välittömästi varpaiden upotessa rannan vitivalkoiseen hienokiteiseen hiekkaan. 

kiitos Tulum. olitpa kauneudessasi verraton. 

translation// christmas day in gorgeous Tulum. 

 

Kommentit (2)
  1. Onpa ihanan näköisiä kuvia! Suunnittelemme itse reissua Meksikoon. Tulum ja Cancun ovat olleet mielessä. Osaatko kertoa eroavaisuuksia noiden kahden välillä? Kävittekö snorklaamassa? Kiitos jo etukäteen=)

    1. Hei!! Tulum oli ihastuttava – mutta Cancunia en voi suositella yhtään kenellekään. Kamala turistirysä, todella ylihinnoiteltu (esim. Zarassa paistaa eurohinta 25€ uuden pesohintalapun alta ja hinta onkin yhtäkkiä 36€) ja suoraan sanoen hirvittävä paikka. Ei mitään tekemistä vain 20km päässä olevan Puerto Morelosin kaltaisen paratiisin kanssa.

      Siispä – suunnatkaa Tulumiin ja Puerto Morelokseen ja käykää yöpymässä ainakin muutama yö ihanalla Holboxin saarella. Iso EI cancunille 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *