hair

elle1.jpg

dsc06017-003.jpg

kuvabso.jpg

kuvajao.jpg

kuva9452r.jpg

dsc03331.jpg

dsc03366.jpg

185513_10150283623532777_563022776_7345257_6088169_n.jpg

tuulan_kuvia_074-1.jpg

yläpuoliset kuvat hämäävät – pahasti.  joten valaistaanpa hieman asiaa.

oma hiuslaatuni on perin skandinaavinen – ohut luiru, hauras, hento ja ilman vaalennusta sataprosenttisen maantienharmaa. arkisin tukkani on mukavuussyistä usein solmunutturalla, tai lämpörulilla laineille kiharrettuna ja sotkussa. tästä on  glamööri ja volyymi hyvin kaukana. 

vastapainoksi arkiselle välinpitämättömyydelle luirutukkaani kohtaan, olen toisinaan myös naurettavan kranttu – tällöin ei auta kuin kampaajan penkki. etenkin jos tarkoitus on olla kaikinpuolin tikissä ja noh, näyttää hyvältä. oma peltoonkätketyn aarteen kaltainen hiusvirtuoosini on Sale Napsista, joka aina onnistuu toteuttamaan toiveeni – oli kyseessä limutökit tukkaan, kanaverkko naaman yli nutturaan tai siniset latvat. aina toteutuu.

on se mahtavaa kun tukka on edes joskus kuin staroilla konsanaan – vaikkei se aina täysin oma olisikaan. ainakaan tuo alimman kuvaan napaan saakka ulottuva reuhka ei jätä ketään miettimään, että onkohan nyt ihan omaa tukkaa kaikki.

translation// some amazing hair looks my hairdresser has done. love the soda cans and blue dipdye xx

 

Kommentit (1)
  1. Näin kampaajana musta on kiva, kun joku käy laitatuttamassa hiuksensa johonkin vähän pienempiinkin pippaloihin eikä aina vaan maksimissaan häihin – ja silloinkin vain, jos kyseessä on morsian, kaaso tai anoppi.

    Eli ihmiset käyttää meitä kampaajia liian vähän hyodykseen! 🙂 Mikä helpotus, kun bilepäivänä – oli ne sitten tuparit, kihlajaiset, naamiaiset, kolme/neljä/viiskymppiset tai vastaavat – ei tarttis enää murehtia että onnistuuko hiustenlaitto vai ei: varaa vain ajan ja joku muu eli ammattilainen hoitaa asian 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *