havainnekuva talosta

HOUSE.jpg

 

lahjoista parhain kilahti sähköpostiini jouluaamuna. 

arkkitehtiveljeni lähetti luonnoskuvan meille suunnittelemastaan talosta, ja se on täydellinen.  

hiilensävyinen pystyverhoilu, pulpettikaton alapinnan vaalea puurimoitus ja yhtenevät ikkunaprofiilit tekevät talosta yhtäaikaa modernin, ja samalla hieman mökkimäisen. ympäröivä luonto on laadittu sekin mukailemaan todellisia olosuhteita mahdollisimman tarkasti, joten tämä on todella lähellä sitä, miltä talo tulee valmistuttuaan näyttämään. 

ikkunoiden alareunan korkeus lattiaan nähden, sekä olohuoneen suuren ikkunaseinän oviratkaisun ratkaiseminen, tai jopa poisjättäminen, ovat vielä pohdinnassa, mutta muuten se on siinä

meidän ihana, ihana talo. 

 

copyright // Anterus Puranen 

koti sisustus
Kommentit (5)
  1. Upealta näyttää! Ideana tuohon ikkuna/ovi asiaan voisin antaa liukuovi vaihtoehdon olohuoneen kohdalle. Itse laitoimme kakkos kodissa liukuoven olohuoneesta terassille ja emmekä ole valintaa katuneet hetkeäkään. Itse käytimme Schucon ikkunoita ja ovia omassa rakennus projektissa, joten vahva suositus niille. Kyllä teille tulee opea koti, innolla ja mielenkiinnolla projektianne seuraillaan.

  2. Hei! onpa kaunis ja tyylikäs koti. Omaan silmään ja mieleen sopii täydellisesti. Mikä on verhoilumateriaalinne jos sopii kysyä? Mietin miten hiilen värinen verhous kestää auringossa oman taloni kohdalla ja olen kiinnostunut kuulemaan miten tämä kaunis väri saadaan toistaan voimakkaana vuosi toisensa jälkeen.

    1. Nyt on pakko sanoa, että en osaa vastata kysymykseesi vielä. Palaan tähän, kun asia selkiytyy. Hyvän pointin otit kyllä esille – tähän on syytä uhrata ajatus jos toinenkin, koska en tahdo myöskään, että sävy vaalenee mahdottomasti vuosien saatossa. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *