herkkä vintage-valaisin

6F273194-FC4E-4CCB-BCA1-863CD2A4AF5F.jpg

 

nopea after work kirpputorikierros poiki ihanan valaisinlöydön. 

mokomat 7 euroa maksanut lasikupuinen valaisin on ihanan herkkä valkoisen lasin, ja veikeän muotokielensä johdosta.  siro valaisin löytää paikkansa joko olohuoneesta takan vierestä, tai vierashuoneesta. 

aiempi kotini oli sisustettu lähes yksinomaan antiikilla ja huutokauppalöydöillä. uudessa modernissa ja minimalistisessa kodissa taas tyylisuunta on hyvin erilainen – siltikin kodistani löytyy paljon juuri vintage valaisimia.

kirpputorit ja kylähuutokaupat ovat erinomaisia paikkoja löytää vanhoja mielenkiintoisia valaisimia hyvin edullisesti. toki on muistettava, että nämä täytyy aina poikkeuksetta sähköistää uudelleen alan liikkeesä.  jos kysymyksessä on pelkkä kupu, saa uuden johdon lamppukannakkeineen ostettua edullisesti esim Clas Ohlsonilta. 

muista myös aina puhdistaa vanha valaisin huolellisesti. voit myös kiillottaa halutessasi patinoituneet metalliosat – itse pidän oman valaisimeni ikääntyneestä messinkiyksityiskohdasta juuri tällaisena, vuosien saatossa tummuneena. 

 

Tiiu Piret xx

Kommentit (4)
  1. mihin nuo vanhan kodin tavarat päätyivät? onko se ihana vitriinikaappi tulossa johonkin?

    1. Myin kaikki entisen kodin huonekalut jo muuton aikoihin.  Ruokailutilan suuri vitriinikaappi jäi äidilleni kun hän ei antanut sitä myydä 🙂 

  2. Ihana löytö!

    1. minustakin todella kaunis tämä 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *