hetkiä viikonlopulta

IMG_1308.JPG

IMG_1334.JPG

IMG_1338.JPG

img_1417.jpg

 

pikaiset puhelinterveiset viikonlopulta

1// Niken Roshet vimoisia kertoja jalassa ennen loskakelien starttia. yritin etsiä Barcelonasta uusia näiden lemppareiden rinnalle, mutta vielä ei tärpännyt. 2// Sandron herkullinen brunssi lauantaina. 3// samaisen ravintolan ronskin tunnelmallinen sisustus on jo itsessään näkemisen arvoinen – hento paperivalaisin on aivan mieletön 4// ihana jättiläishauva Martti pitkästä aikaa paijattavana.

lisää kuvaterkkuja pitkin arkea löytyy instagram- tililtäni @Pirett.

muoti trendit
Kommentit (4)
 1. Rosheista on tullut Rosherun winter versio.

 2. Moikka 🙂 kiitos kivasta blogista, mutta haluaisin antaa vähän kehitysehdotuksia lukijan näkökulmasta, vaikka tiedän että et niitä ole pyytänyt. Tykkäsin ennen paljonkin blogistasi kun kuvat olivat enemmän ”oikealla” kameralla otettuja, itselleni puhelinkuvista tulee kuva hätäisestä/puolihuolimattomasta otteesta. Puhelinkuvat sopivat mielestäni parhaiten juurikin instagramiin, harvemmin blogiin, muutenkin tylsää katsella samoja kuvia niin instassa kuin blogissa.
  Ymmärrän, että blogi on sull vain harrastus, mutta halusin vain jakaa mietintääni! Hyvää syksyn jatkoa!

  1. Kiitos palautteesta 🙂 puhelinkuvia blogissani ovat ainoastaan nämä erikseen puhelinkuviksi kerrotut kuten instagramissa jo julkaistut kuvat. Kuitenkin on muistettava että kaikilla lukijoillani ei ole instagram tiliä, joten näitä kuvia vilautan silloin tällöin myös täällä blogissa. 

   Mitä taas tulee bannerin sijaintiin oikealla puolella ja kuvien sijaintiin vasemmalla, johtuu tämä siitä että Lilyn selain ei näy ”oikein” mobiiliselaimilla jos banneri on vasemmalla puolen. Tästä syystä olen vaihtanut nämä taannoin päikseen 🙂

   1. tiedostan myös että samojen kuvien katselu instassa ja blogissa on kurjaa, mutta instagramin  kautta blogini saa myös uusia lukijoita. ja toisaalta, automaattisesti myöskään instgram- kuvat eivät ole aina puhelinkuvia.

     

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *