hevosheipat

lainahöyhenissä

 

viikko takaperin startattiin taas Niilon kanssa kisoissa 100 ja 110 tasolla. lopputulemana yksi puomi alas 110 luokassa ja 100 luokassa yksi perinteinen zorro- hetki takajaloilla riekkuen ja tasapainoa uhmaten. positiivinen fiilis jäi  näistäkin starteista, vaikka pikkaisen skarpaten olisin ehkä saanut hevosen myös ensimmäisessä luokassa maaliin ilman turhia nurkkajumituksia, mutta tälläistä tämä välillä on. helppoa olla jälkiviisas.

kahden viikon päästä kisataan Keski-Suomen aluemestaruuksista, missä lähdemme testaamaan kynsiämme ensimmäistä kertaa 120 tasolla. epäilystäkään ei ole etteikö Niilolla skouppi riitä tähän tasoon, päinvastoin - uskon että suoritukset jopa petraa kun hieman rimoja nostetaan.

translation// pics from last weeks competition with my friends beautiful gelding Bonevill.

pics/kuvat: Tiia Tahvanainen

 

Kommentit

vierailija (Ei varmistettu)

Uljas näky olette, sinä ja Niilo. Tuo hyppykuva on upea ja Niilo näyttää jotenkin niin keskittyneeltä :)

Piret
lainahöyhenissä

OI kiitos kovasti :)

MAIN (Ei varmistettu)

Upea heppa ja mahtavan näköistä ratsastusta! Luin kaikki sun hevospostaukset heti, kun huomasin ne. Oon itsekin palannut taukojen jälkeen taas satulaan ja on jännä huomata, miten vuosien varrella on ratsastajana muuttunut. Nimenomaan kehonhallinnassa olisi parantamisen varaa, etenkin kuumenevan hevosen selässä, mutta nykyisin jaksan ja osaan ymmärtää hevosta paljon paremmin kuin 16-vuotiaana. Olis aivan ihana lukea sun kisailusta ja hevostelusta niin yksityiskohtaisesti, kun ehdit kirjoittaa :D Me ollaan onnekkaita, kun on tällainen intohimo. Kiitos hevoset <3

Kommentoi