hevosheipat

foo 1.9.2014 103410.jpg

foo 1.9.2014 103405.jpg

 

viikko takaperin startattiin taas Niilon kanssa kisoissa 100 ja 110 tasolla. lopputulemana yksi puomi alas 110 luokassa ja 100 luokassa yksi perinteinen zorro– hetki takajaloilla riekkuen ja tasapainoa uhmaten. positiivinen fiilis jäi  näistäkin starteista, vaikka pikkaisen skarpaten olisin ehkä saanut hevosen myös ensimmäisessä luokassa maaliin ilman turhia nurkkajumituksia, mutta tälläistä tämä välillä on. helppoa olla jälkiviisas.

kahden viikon päästä kisataan Keski-Suomen aluemestaruuksista, missä lähdemme testaamaan kynsiämme ensimmäistä kertaa 120 tasolla. epäilystäkään ei ole etteikö Niilolla skouppi riitä tähän tasoon, päinvastoin – uskon että suoritukset jopa petraa kun hieman rimoja nostetaan.

translation// pics from last weeks competition with my friends beautiful gelding Bonevill.

pics/kuvat: Tiia Tahvanainen

kuva(113).JPG

 

muoti trendit
Kommentit (3)
  1. Upea heppa ja mahtavan näköistä ratsastusta! Luin kaikki sun hevospostaukset heti, kun huomasin ne. Oon itsekin palannut taukojen jälkeen taas satulaan ja on jännä huomata, miten vuosien varrella on ratsastajana muuttunut. Nimenomaan kehonhallinnassa olisi parantamisen varaa, etenkin kuumenevan hevosen selässä, mutta nykyisin jaksan ja osaan ymmärtää hevosta paljon paremmin kuin 16-vuotiaana. Olis aivan ihana lukea sun kisailusta ja hevostelusta niin yksityiskohtaisesti, kun ehdit kirjoittaa 😀 Me ollaan onnekkaita, kun on tällainen intohimo. Kiitos hevoset <3

  2. OI kiitos kovasti 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *