h&m home suosikkeja

lainahöyhenissä

 

kerrassaan virkistäviä sisustusuutisia -  H&M Home rantautuu uuden H&M suurmyymälän avajaisten myötä 28.4 vihdoin myös Jyväskylään.

paitsi, että nämä uutiset ovat itsessään jo huikeita, vielä upeampaa tästä tekee sen, että blogini saa kunnian toimia H&M Home konseptin sanansaattajana. sain valita muutaman suosikkituotteen uudesta mallistosta - mitkä tuotteet paitsi näkyvät omina postauksinaan blogissani, löytyvät myös uudesta Jyväskylän myymälästä erikseen merkittyinä avajaisten aikaan. 

ensimmäinen valintani Homen tuotteista oli ehdottomasti uusi pari pellavalakanoita*. omasta takaa kyseisiä lakanoita löytyy jo kahdessa värissä, mutta koska lakanafriikki olen, ja pehmeämpiä lakanoita saa hakea, ei valintaa tarvinut kahdesti miettiä. 

seuraava suosikkini on mitä ilmeisimmin myös Chloen lemppari. valkoinen suuri painokuvioitu päiväpeite* mustilla tupsuilla on tähän asti kohtaamistani päiväpeitteistä kiistatta kaunein.  

kerrassaan toivottu makkarin raikastus, check

ps. veikkauksia otetaan vastaan, kuinka monta tasselia on muutaman päivän päästä jäljellä päiväpeitossa.. 

 

* = tuote saatu blogin kautta // gifted. 

 

Kommentit

EricaK
EricaK

Kauniita kuvia, pellavalakanoista haaveilen itsekin. Ovatko pysyneet hyvinä? :)

Piret
lainahöyhenissä

Oikein hyvinä! Vahva suositus :) ovat vielä niin hiivatin kauniitakin 

Maria/Dejiss (Ei varmistettu) http://dejiss.blogspot.com

ah. noi lakanat, ehkä yks eniten suomi-ikävää kasvattava asia on oman sängyn ja omien ihanien lakanoiden syleilyyn nukahtaminen !! :D multa löytyy nuo pellavalakanat tummanharmaina ja on aivan ihanat !

Ja semmoista piti sanoa, että mun mielestä on aina niin ihanaa kun yhteistyöjutut istuu blogin tyyliin ja nämä kyllä istuu ja sopii niin hyvin ! ihanat kuvat <3

Piret
lainahöyhenissä

kiitos ihana Maria. 

ps. tummanharmaista lakanoista muuten näkyy Chloen karvat aika näpäkästi :D :D 

Kommentoi