h&m home suosikkeja

IMG_4069.JPG

 

kerrassaan virkistäviä sisustusuutisia –  H&M Home rantautuu uuden H&M suurmyymälän avajaisten myötä 28.4 vihdoin myös Jyväskylään.

paitsi, että nämä uutiset ovat itsessään jo huikeita, vielä upeampaa tästä tekee sen, että blogini saa kunnian toimia H&M Home konseptin sanansaattajana. sain valita muutaman suosikkituotteen uudesta mallistosta – mitkä tuotteet paitsi näkyvät omina postauksinaan blogissani, löytyvät myös uudesta Jyväskylän myymälästä erikseen merkittyinä avajaisten aikaan. 

ensimmäinen valintani Homen tuotteista oli ehdottomasti uusi pari pellavalakanoita*. omasta takaa kyseisiä lakanoita löytyy jo kahdessa värissä, mutta koska lakanafriikki olen, ja pehmeämpiä lakanoita saa hakea, ei valintaa tarvinut kahdesti miettiä. 

seuraava suosikkini on mitä ilmeisimmin myös Chloen lemppari. valkoinen suuri painokuvioitu päiväpeite* mustilla tupsuilla on tähän asti kohtaamistani päiväpeitteistä kiistatta kaunein.  

kerrassaan toivottu makkarin raikastus, check

ps. veikkauksia otetaan vastaan, kuinka monta tasselia on muutaman päivän päästä jäljellä päiväpeitossa.. 

 

* = tuote saatu blogin kautta // gifted. 

IMG_4035.JPG

IMG_4070.JPG

IMG_4075.JPG

IMG_4077.JPG

IMG_4079-001.jpg

 

Kommentit (4)
 1. Maria/Dejiss
  20.4.2016, 22:32

  ah. noi lakanat, ehkä yks eniten suomi-ikävää kasvattava asia on oman sängyn ja omien ihanien lakanoiden syleilyyn nukahtaminen !! 😀 multa löytyy nuo pellavalakanat tummanharmaina ja on aivan ihanat !

  Ja semmoista piti sanoa, että mun mielestä on aina niin ihanaa kun yhteistyöjutut istuu blogin tyyliin ja nämä kyllä istuu ja sopii niin hyvin ! ihanat kuvat <3

  1. kiitos ihana Maria. 

   ps. tummanharmaista lakanoista muuten näkyy Chloen karvat aika näpäkästi 😀 😀 

 2. Kauniita kuvia, pellavalakanoista haaveilen itsekin. Ovatko pysyneet hyvinä? 🙂

  1. Oikein hyvinä! Vahva suositus 🙂 ovat vielä niin hiivatin kauniitakin 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *