home sweet home

img_1673.jpg

93c859b699e411e1abd61231381b6d77_7.jpg

img_1674.jpg

img_1672.jpg

img_1677.jpg

img_1676.jpg

 

alan päästä pikkuhiljaa taas kiinni elämän syrjään.  kipeänä virumisessa on se hyvä puoli, että tylsistymisen välttämiseksi saa puuhata voimien rajoissa kaikkea pientä kotosalla. esimerkiksi sommitella taulukollaaseja uusiksi ja upottaa ruukuhortensiat shampanjacooleriin – ja kuvata tämän kaiken.

1. kultakehystetty  kuva on repäisty raakasti kirjasta. kuva on aikoinaan ilmestynyt Voguessa, ja tytön laukku on tuo samainen Louis Vuittonin matkalaukku, mikä löytyy olohuoneestamme pölyyntymästä. pienet taulut tuimakatseisesta miehestä sain äidiltäni viiko takaperin.

2. kesän ensimmäinen pioni

3. kirjahyllyn virkaa toimittavat vanhat ranskalaiset omenapuutikkaat ovat saaneet viimeaikoina uutta täytettä. huutokaupasta löytynyt vanha mustavalkoinen valokuvateos Pariisista ja Amazonista tilattu eturivin väkeä kuvaava  Front Row Seat ovat ehdottomat suosikit.

4. lisää kukkia

5.  ja vielä lisää

6. olohuoneen sydän ja meikäläisen silmäterä – kirpputorilta satasella (!) löytynyt antiikkituoli, jonka roiskeet ja elähtänyt nahka vain kaunistavat vanhusta.

 

translation// pics from our love nest. this vintage armchair is my precious – found it from a fleamarket for 100€. talkin about a bargain

for all my readers – follow me at bloglovin –> click click

 

Kommentit (4)
  1. Anna: Eikö !! Kukat tuo sitä jotakin tavallisiinkin päiviin, ja kohta niitä saa poimia kedoiltakin maljoihin. Ah 🙂

    Viearilija: thanks dear xx

    Sophia: Ihanaa, voi kiitos. Minä niin toivonkin kommentteja teiltä hipihiljaisilta lukijoilta <3 Kiitos kauniista sanoista ja mukavaa että blogista on iloa xx

    piristit aamuani kuules 🙂

  2. Voi Piret miten upea koti, ihana tyyli ja inspiroiva blogi sinulla on!! (Saimpas vihdoin kommentoitua!!:)) Lokoisaa viikonloppua!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *