hurmaava kosmetiikkalöytö

Kuvakaappaukset42.jpg

 

tuorein lisäys päivittäisiin luottotuotteisiin, mitä en vaihtaisi, tulee tässä – puolalainen luonnollinen  Ziaja kosmetiikka.

ystäväni rohkaisi kokeilemaan kuvassakin näkyvää oliiviöljypohjaista yövoidettaan, ja jäin kerrasta koukkuun. pidän oikeasti kosteuttavista yövoiteista, ja tämän rasvan jäljiltä ihoni on aamuisin kuin samettia. mikään aiemmin käyttämäni rasva ei ole pystynyt vastaavaan. 

Ziajalta käytössäni on myös vuohenmaitosarjan käsivoide, joka on aivan älytön sekin. seitsemän vuotta sitten sairastamani, ikuiseksi arvoituksesi jääneen, ihosairauden myötä käsieni iho on ollut siitä asti oireileva, ja lohkeilevan kuiva. kaikkea, siis aivan kaikkea, olen kokeillut, mutta iho ei ole lähtenyt uusiutumaan. ja nyt, viikon käytön jälkeen, tämä ihmerasva on uusinut ihon täysin. käteni ovat kuin toisen ihmisen. pahoittelut ylisanoista, mutta olen aivan ihmeissäni itsekin. 

merkiltä löytyy kattavasti kaikkea ihonhoitoon ja muita sarjoja oliiviöljyn ja vuohenmaidon rinnalla ovat mm. sahrami, sensitive ja kaakao. hullaannustani ei yhtään vähennä tuotteiden käsittämättömän edullinen hinta – 50ml yövoidepurnukka maksaa alta seitsemän euroa, ja 80ml käsivoide vitosen. Ziaja tuotteita myy Suomessa ainakin Sokos, ja useat luonnonkosmetiikkaan erikoistuneet nettikaupat. 

iloista ja uudistavaa viikonloppua toivoen, 

Tiiu Piret xx

 

kauneus iho
Kommentit (5)
  1. Kävin Sokoksella tarkoituksenani ostaa myös kyseinen kasvovoide. Huomasin kuitenkin, että INCI listassa heti toisena tai kolmantena oli mineraaliöljy. Erikoista, että brändi mainostaa itseään luonnollisena, kun tuotteissa on kaikkea muuta. Katselin monen Ziajan kasvotuotteen ainesosalistaa läpi ja luonnolliseksi ei voi kyllä sanoa, vaikka oliivi- ja vuohenmaitopohjaisia ainesosia löytyy pienissä määrin. Minulla on vuohenmaito-sarjasta yövoide ja silmänympärysvoide, niissä ei kyllä ollut esim. mineraaliöljyä, mutta saman sarjan kasvoputsarissa oli taas paraatipaikalla mineraaliöljy. Harmitti kun olin mieltänyt merkin luonnoliseksi sen mainospuheiden perusteella :/

    1. Käsitykseni mukaan luonnollinen  kosmetiikka käyttää mahdollisimman paljon luonnollisia ainesosia, ei ole kuitenkaan täysin ekologinen/luomu tuote – näin ymmärsin olevan nimenomaan Ziajan kohdalla. Ja luomukosmetiikka sen sijaan on taas 100% luontopohjainen.  En ikävä kyllä ole niin perillä näistä sertifioinneista, että osaisin varmuudeksi sanoa kuitenkaan. 

  2. Ziaja on tosi hyvä merkki! Asuin reilun vuoden Puolassa ja tätä merkkiä tuli käytettyä paaaljon! Ja jos satut Puolaan lomalle (suosittelut!) niin hamstraa tätä; hinnat reilu kolmasosa Suomen Ziajan hinnoista, usein parilla eurolla saa purnukkaa ja tuubia :).

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *