hyvää herkälle iholle

IMG_7530.JPG

 

kaupallinen kampanja, yhteistyössä Eucerin

seuraa paljastus: on eräs seikka, jota uskoakseni kukaan teistä lukijoista ei minusta tiedä. olen joutunut käymään todella kamalan taiston ihoni kanssa muutama vuosi takaperin. Australiassa työharjoittelujaksoni aikana sain  mitä ilmeisimmin hajustetusta deodorantista alkaneen raivoisan ihosairauden koko kehooni. jouduin elämään hirvittävän näköisen ihoni kanssa reilut kaksi vuotta – oireena sain erilaista ihottumaa, rakkoa, rykelmää ja ties mitä verestävää haavaa ympäri kehoani aina kasvoihin saakka. kävin viidellä eri ihotautilääkärillä, jotka kaikki levittelivät käsiään ja tarjosivat avuksi vahvaa kortisonia. eräs lääkärini konsultoi Sydneyssä ihospesialisteja, josko heillä olisi mitään käsitystä siitä, mihin olen sairastunut. ei ollut

söin vyöruusulääkkeestä ja loislääkkeistä alkaen kaikki mahdolliset kuurit mitä lääkärit vain hoksasivat kokeilla. kärsimäni kipu ja kutina oli sanoinkuvaamatonta – harvase ilta raavin kehoni verille vain koska en pystynyt muuhunkaan. en ole koskaan aiemmin – aina terveen ihon omanneena – osannut kuvitella, millaista helvettiä ihosairaudet ovat. kun viimeisenä oljenkortena olleesta koepalastakaan ei löytynyt mitään, lääkärini kehottivat minua vain oppimaan elämään ihoni kanssa.

yhtäkkiä kahden vuoden helvetin jälkeen ihoni palautui. täysin.

 

IMG_7528-001.JPG

IMG_7537.JPG

 

ihoni oireilee edelleen aika-ajoin kämmenissä ja kasvoissa. pelkään jatkuvasti, että sairaus palaa yhtä agressiivisena kun muutama vuosi sitten  – aivan kuten ihosairauksilla valitettavan usein on tapana tehdä. tästä syystä olen oppinut arvostamaan ihonani, ja hoitamaan sitä mahdollisimman hellävaroen. opin kantapään kautta teollisesti hajustettujen, ja iholle liian voimakkaiden tuotteiden vaikutuksista.

tämän yhteistyökampanjan tiimoilta sain testattavaksi Eucerinin uutta Hyper Sensitive tuotesarjaa, joka on kehitelty erityisesti herkästi punoittavan, yliherkän ja couperosaan taipuvaisen ihon hoitoon. Eucerinin kuivan ihon vartalovoidetta olen käyttänyt jo pitkään ihotautilääkärini suosituksesta, joten uusien kasvotuotteiden saamisesta päivittäiseen käyttöön olen kovin innoissani.

olenpa nyt viikon testauksen jälkeen onnistunut jopa hippasen koukuttumaan vihreään – väri muistuttaa mielestäni pistaasijäätelöä –  Anti Redness päivävoiteeseen, joka tasoittaa kasvojen punoituksen hetkessä. aivan mahtava tuote. iho näyttää hetkessä niin tasaiselta, että muutamana aamuna olen jopa jättänyt  meikkivoiteen (luottotuote numero uno`) kokonaan pois ja sutaissut puuteria suoraan rasvatulle iholle.

 

IMG_7525.JPG

IMG_7527.JPG

 

Eucerin- lukijakisa

sain lukijoilleni arvottavaksi myös näitä herkän ihon tuotteita.  jakamalla Sinun tarinasi ihostasi tämän postauksen kommenttiboksiin, voit voittaa Eucerinin kattavan ihonhoitopaketin (arvo 70€). kerro lyhyesti kuinka hoidat uniikkia ihoasi – eroavatko kasvojenhoitorutiinisi talvella ja kesällä toisistaan, kärsitkö ongelmaihosta vai oletko siunattu kuulailla kasvoilla, joille punoitus ja kuivuus ovat täyttä hepreaa. sana on vapaa arvon herrat ja leidit.

kilpailuaika päättyy sunnuntaina 12.4 klo 21.00, jonka jälkeen tulleita kommentteja ei enää lasketa mukaan. minä henkilökohtaisesti VALITSEN voittajan kommenttien joukosta. jätäthän kommenttisi perään myös sähköpostiosoitteesi, jotta voiton osuessa kohdalle, saat palkinnon pikaisesti itsellesi. voittaja julkaistaan maanantaina 13.4. lykkyä pyttyyn.

 

IMG_7531.JPG

kauneus meikki hyva-olo trendit
Kommentit (32)
 1. kuiva ku korppu
  kiristää pinnaa ku herätyskellon torkku

  pinta silti kovin rasvainen on
  punanenä onneton

  elämäntavat paljon korjaa
  vaikkei pelasta täysin tätä markkinoinnin orjaa

  oi Eucerin, minulle apu anna
  läpi kesän kasvoni kanna!

  se olisi kesälookin viimeinen silaus
  jolle olisi suuri tarve ja tilaus

 2. Ihoni on ohut kuin riisipaperi, herkkä, punoittava ja kuitenkin rasvoittuva. Aikamoinen kombo. Ihostani huomaan muutokset ruokavaliossa, puhdistusainessa sekä tietenkin millainen henkinen olo on. On ollut vaikea löytää oikeat tuotteet jotka ovat herkkiä, mutta kuitenkin puhdistavia ja rauhoittavia rasvoittuvalle iholle, siksi turvaudunkin apteekkituotteisiin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *