ideoita kaivataan

lainahöyhenissä

 

pienen makuhuoneen sängyn yläpuolinen seinä on mietityttänyt sisäistä sisustajaani jo pitkään. tuohon lyhyelle seinänpätkälle sängyn päätyyn olen haaveillut milloin näpsää seinävalaisinta, milloin pientä antiikkinaulakkoa tai - hyllyä. liian täyteen en tosin tahdo pienen huoneen seiniä sulloa, mutta ehkä tuo jotain kuitenkin olisi vailla.

ehdotuksia ?

pidemmän seinän tauluparia olen myös joka toinen päivä poistamassa, ja toisinaan ne taas miellyttävät silmää ihan kelvollisesti. oikeanpuoleinen julisteprintti on kopio Alvar Aallon alkuperäisistä asuintalomme rakennuspiirrustuksista ja siksi melkoisen merkityksekäs.

jospa siis teiltä heltyisi ideoita tuon seinänpätkän freesaamiseen. olen pelkkänä korvana.

 

translation// looking for some fresh ideas to redecorate our guest room.

Kommentit

MS (Ei varmistettu) http://aboutmissordinary.blogspot.fi

Jostain syystä tuli mieleen taulu-/esine-/valokuvakollaasi? Rennosti vähän kaikkea sekaisin, ehkä myös se valaisin.

phocahispida

Mä äänestän kanssa valokuvakollaasia, voi olla eriparikehyksiäkin ja vähän vinksin vonksin.
Meillä on olkkarissa yhdessä seinänpätkällä ja porukka  - ja me itse, on tykänny/tty.

Näkyy ainakin näissä kuvissa:
http://www.lily.fi/blogit/ilman-sinua-olen-lyijya/taalla-ollaan-norppalan-vaen-esittely

di-- (Ei varmistettu)

Mun silmä kaipaisi tuohon kohtaan jotain pehmeää pyöreää muotoa vastapainoksi graafisille julisteille. Miten olisi soikea peili? Unisieppari? Kevyenä pitäisin tuon seinän, ettei nurkka ala tuntua liian ahtaalta.

Iina-Maria (Ei varmistettu) http://northernfoxblog.blogspot.com

Jotakin kevyttä ja luontoon liittyvää.. Oksan karahka, unisieppari höyhenillä.. jostain syystä myös näen eläimen kallon, mutten tiedä saako niitä seinille ja onko paras juttu sängyn yläpuolella :D

paulahelena
ALUAP

mun mielestä se ei kaipaa mitään mut jos siihen jotain haluaa, niin tuli mieleen joku täntyyppinen peili-kynttiläjuttu:

Anniina K. (Ei varmistettu) http://anniinak.wordpress.com/

En tiedä, mitä se vois olla, mutta tuli mieleen mistä se vois löytyä! Onko se Väinönkadulla oleva vanhan tavaran kauppa sulle tuttu? Nimi taitaa olla Tilpehöri. Siinä entisen WW:n vieressä about Anttilan sivusisäänkäyntiä vastapäätä, näyteikkunassa niillä on mm. retrolastenvaunut. Oon hakenut sieltä itse vain asusteita teatterikäyttöön, mutta sisustusaarteita sieltä pääasiassa ihmiset tuntuvat ostavan.

Piret
lainahöyhenissä

Joo se on ihana kauppa!! Olen ostanut sieltä vaikka ja mitä ja nytkin siellä olisi ihana antiikkipeili, mutta se just snadisti liian iso tuohon :( 

En edes miettis tuohon mitään, minusta tulisi liian täyteen, vikka mitä laittais :). (Ei tainnut olla toivomasi vastaus kyllä).

Piret
lainahöyhenissä

En tiedä - ehkä onkin :) kaksi vuotta se on tuolta ja näyttänyt eli ei se nyt julmetusti silmää ja mieltä rassaa. Kunhan fiilistelen ja punnitsen vaihtoehtoja ;)

Miss T (Ei varmistettu)

Musta tuohon sopisi upeasti joku tosi iso pyöreä antiikkipeili krumeluurikehyksineen. Ehkä kehykset valkoiseksi maalattuina. Pyöreä toisi hyvää vaihtelua minusta huoneen muotoihin.

Piret
lainahöyhenissä

no antiikkista "aurinko"- peiliä olen itsekin tuumaillut. Vielä kun sellaisen jostain löytäisi :)

Kommentoi