ideoita kaivataan

kuva 1(83).JPG

 

pienen makuhuoneen sängyn yläpuolinen seinä on mietityttänyt sisäistä sisustajaani jo pitkään. tuohon lyhyelle seinänpätkälle sängyn päätyyn olen haaveillut milloin näpsää seinävalaisinta, milloin pientä antiikkinaulakkoa tai – hyllyä. liian täyteen en tosin tahdo pienen huoneen seiniä sulloa, mutta ehkä tuo jotain kuitenkin olisi vailla.

ehdotuksia ?

pidemmän seinän tauluparia olen myös joka toinen päivä poistamassa, ja toisinaan ne taas miellyttävät silmää ihan kelvollisesti. oikeanpuoleinen julisteprintti on kopio Alvar Aallon alkuperäisistä asuintalomme rakennuspiirrustuksista ja siksi melkoisen merkityksekäs.

jospa siis teiltä heltyisi ideoita tuon seinänpätkän freesaamiseen. olen pelkkänä korvana.

 

translation// looking for some fresh ideas to redecorate our guest room.

muoti trendit
Kommentit (11)
  1. Musta tuohon sopisi upeasti joku tosi iso pyöreä antiikkipeili krumeluurikehyksineen. Ehkä kehykset valkoiseksi maalattuina. Pyöreä toisi hyvää vaihtelua minusta huoneen muotoihin.

    1. no antiikkista ”aurinko”- peiliä olen itsekin tuumaillut. Vielä kun sellaisen jostain löytäisi 🙂

  2. En edes miettis tuohon mitään, minusta tulisi liian täyteen, vikka mitä laittais :). (Ei tainnut olla toivomasi vastaus kyllä).

    1. En tiedä – ehkä onkin 🙂 kaksi vuotta se on tuolta ja näyttänyt eli ei se nyt julmetusti silmää ja mieltä rassaa. Kunhan fiilistelen ja punnitsen vaihtoehtoja 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *