ihan lomalla

image.jpg

olen ottautunut tähän lomahommaan niin täysin, etten ole oikein viitsinyt valokuvata juurikaan, kuin myöskään seikkailla somessa. ihan virkistävää välillä tämäkin.

Atlanta on yllättänyt erityisesti siisteydellään, ruuan erinomaisuudella, ja ihmisten ystävällisyydellä. vielä olisi viimeinen lomapäivä ennen kotiinpaluuta. 

ai niin. matkalaukkukin löysi perille kaksi vuorokautta myöhässä. ehdin kuitenkin ennen tavaroiden palautumista visiteerata Pradalla hypistelemässä, ja sain myyjien sympatiat siinä määrin puolelleni laukkukatastrofista mainittuani, että nuori miesmyyjä kipaisi välittömästi lasillisen Mimosaa kouraani. there’s nothing a glass of Champagne won’t fix. 

 

image.jpg

muoti trendit
Kommentit (4)
  1. Mistä nuo ihanat aurinkolasit? 🙂

    1. lasit on Pradan ja mallin nimi Cinema. aivan mielettömät!! 🙂 

  2. Oi miten herttaisen kuuloinen myyjä 🙂 löysin blogisi hetki sitten ja vanhat ja uudet postaukset ovat olleet ihan valtava pukeutumisinpiraation ja ilon lähde. Arvostan erityisesti kirppislöytöjä, koska tyylin ei tarvitse olla kallista. 🙂

    1. Onpa kerrassaan ihana kuulla! Tällaiset kommentit ja lukijapalaute on pitkälle tämän koko blogitouhun suola 🙂 kiitos. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *