ihan vaan, tässä.

kuva 1(6).JPG

kuva 1(5).JPG

kuva 2(5)-001.JPG

 

on se hassu tämä ihmismieli. kun pitäisi vain osata olla, nauttia aikatauluttomuudesta ja rajattomasta vapaasta, olla lomalla, niin ei.

elkää käsittäkö väärin, lomani on ollut ihana ja etenkin alkuloman mökkiretket vuoden parhaita hetkiä, mutta silti – mieleen hiipii välistä pakostikin ajatus, että lomalla pitäisi olla jotenkin erityisen kivaa koko ajan. tehdä kaikkia niitä asioita mitä arkena ei ehdi, ja nähdä jokaista kaipaamaansa ystävää. tästä syystä ruokottoman pitkät päiväunet tai kokonaiset kotona vietetyt päivät tuntuu oudosti loman haaskaamiselta. vaikka eihän se nyt samperi niin mene.

kun vain osaisi olla. tässä ja nyt. eikä höösätä kehoaan saati mieltään minnekään.

hieman helpottaa tieto, etten takuulla paini yksin ajatusteni kanssa.

josko siis höllättäisiin hetki ja ollaan vain?

muoti paivan-tyyli
Kommentit (4)
  1. Eveeeeeeeeeeeeeeeee
    15.8.2014, 17:40

    Haha, itselläni aika samat fiilikset nyt kun 2 vkon loma päättymässä.. Toisaalta on tämä ollut aivan ihanaa ja aika paljon olen ehtinyt tekemäänkin. Mistä tuo ihana bodysi on?

    1. body on vintage- löytö UFFilta 🙂

  2. Samaa olen miettinyt koko tämän viikon kun opinnot taas ensi viikolla jatkuvat. Nyt pitäisi koko ajan tehdä jotain, ja sitten kun arki taas alkaa niin haikailee lomapäivien perään, jolloin ei tarvitse kuin vain olla, ikinä ei tunnu tosiaan olevan hyvä mitenkään päin 😀 Ehkä tää on taas jälleen tälläinen tyypillinen suomalainen ajattelutapa?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *