ihana lahjakisa

lainahöyhenissä

yhteistyössä, Perkko Oy / Lahjaideat.fi

rakastan lahjojen ostamista ystäville ja rakkaille. en tiedä parempaa. olen tässä hommassa lähes yhtä neuroottinen kuin erilaisten juhlien järkkäämisessä - koko projekti mietitään yleensä viimeistä piirtoa myöden ja lahjan kohdalla idea lähtee lahjan saajasta, hänen persoonastaan, mahdollisista tarpeistaan ja toiveistaan ja sitten päälle keksitään vielä joku erityisen ilahduttava yksityiskohta. tästä syystä rakastan juhlia, jouluja ja synttäreitä. saa luvan kanssa ylättää ja ilahduttaa. ja lahjoa.

kukaan tuntemani tyyppi ei tietämäni mukaan näe tätä lahjahommaa tältä kantilta - koska c`moon "kaikilla on kaikkea" ja "no emmäää keksi". onneksi on täsmäapua tarjolla: Suomen vanhin kellomaahantuoja Perkko Oy helpottaa hieman lahjapulmaa uudella www.lahjaideat.fi nimisellä saitilla, josta löytyy helposti lukuisia lahjaideoita kesän juhliin.

sivustolle on koottu maltillinen kattaus tyylikkäitä kello- ja korulahjoja mm. DKNY:ltä, Michael Korsilta, Emporio Armanilta, Leijonalta ja Marc by Marc Jacobsilta, joiden joukosta olen koostanut tähän muutamia henkilökohtaisia suosikkejani - lakkiaispäivän lähestyessä itsekin kun pitäisi muutama yllätys kääräistä paperiin.

mutta nyt tarkkana: Lahjaideat.fi mahdollistaa yhden lukijani palkitsemisen unelmiensa lahjalla. valitsemalla mieleisesi lahjan, olkoonkin se itsellesi, äidillesi tai vaikka puolisollesi, osallistut kevään huikeimpaan lahjaskabaan.

OSALLISTU:

valitse mielestäsi kaunein lahja lahjaideat.fi sivulta

jätä kommenttiboksiin nimimerkki, sähköpostiosoite sekä tiedot valitsemastasi lahjasta

  peukut pystyyn. molemmista käsistä

osallistumisaika arvontaan päätty perjantaina 16.5 klo 22.00. mikäli onni osuu kohdallesi, saat palkinnoksi kommenttiboksissa nimeämäsi unelmalahjan. tee siis valintasi huolella!

lahjaideat.fi löydät myös Facebookista tämän linkin takaa klik

ready, steady, GO !!

 

 

Kommentit

Johannaaaaa (Ei varmistettu)

ihana arvonta! omaan silmääni ihanin lahjaidea oli ehdottomasti Marc by Marc Jacobsin rosekullanvärinen teräskello, MBM3244 !

Sanph
Sanph

Itse olen samanlainen lahjojen kanssa, niitä on ihana antaa (ja saada)! Tiedän, että saan parin viikon päästä unelmieni kellon valmistujaislahjaksi, joten en edes juuri vilkuillut nyt kellojen perään. Sen sijaan katseeni kiinnittyi Sami Ovaskaisen suunnittelemaan kauniiseen valkokultaiseen Amelie-timanttisormukseen. Tämä voisi olla ikään kuin lahjani poikaystävälleni, hänen ei tarvitsisi stressata tulevaa kihlasormustani, se kun tuntuu olevan ainoa hidastava tekijä tässä asiassa ;)

Emilialei (Ei varmistettu)

Aivan ihana arvonta! Mielestäni kaunein lahja on Michael Korsin rosekultainen kello. Olen sitä monesti siskoni kanssa ihastellut, ja hän ottaisi sen varmasti ilomielin valmistujaislahjaksi. :) Eli Michael Kors, rosekultainen kello, malli MK3192, 295€

Elisa-homeiswheretheheartis (Ei varmistettu) http://elisa-homeiswheretheheartis.blogspot.fi/

No, onpa tosiaan ihana kisa!!! Ehdottomasti osallistun ja jos se onnetar vielä sattuisi suosimaan niin minun suosikkini on ehdottomasti Marc By Marc Jacobs musta teräskello nahkarannekkeella - MBM1269. Upea!!

jennimaria (Ei varmistettu)

nyt oli vaikee valita marc by marc jacobsin ja michael korsin välillä, sillä kultainen kello on ollut jo kauan hankintalistalla. voiton kuitenkin vie marcin rosekullanvärinen teräskello MBM3244, aivan täydellinen!!

tiina-mria (Ei varmistettu) http://wavehellogoodbye.blogspot.com

Rosekullanvärinen teräskello (MBM3244) on ehka kaunein kello, mita olen koskaan nahnyt! Palkitsisin itsekkaasti itseni!

Mymmelimummo (Ei varmistettu)

Amelie timanttisormus

haidix (Ei varmistettu)

Emporio Armani,Hopeakaulakoru EG3046040 todella näyttävä ja upea koru!!!

kesätulee (Ei varmistettu)

Ihanaa kun nykyään yhä useammassa blogissa ollaan näin läheisessä yhteydessä lukioihin! Ihana blogi sinulla ja myös ihana kisa!! Osallistun myös jos onni suosisi...
Haaveisiini nousi heti tuo Marc by Marc Jacobsin musta teräskello mustalla nahkarannekkeella MBM1269 ,on niin kaunis ja tyylikäs mutta samalla jotenkin maanläheinen!

Mansikkamaa

Oi joi maailman vaikein valinta, mutta timanttisormus http://www.lahjaideat.fi/tuotteet/paletti+jewelry/amelie-timanttisormus-k100-400vk

 

Ja ihan siitä syystä, että olen onnistunut tekemään jotain mihin moni nainen ei pysty, eli saamaan särön vihkisormuksen timanttiin.

 

Ilolla mukana. tiia68@gmail.com

Ikku (Ei varmistettu)

Lahjalle olisi käyttöä. Perheen nuorimmainen valmistuu ylioppilaaksi. Uskoisin mieluisaksi lahjaksi
Kaksivärinen teräskronografi MK5743 kellon, olisi äidin henk.kohtainen lahja lapselle- rakkaudella annettu kovasta uurastuksesta.

Mintsu (Ei varmistettu)

Upea arvonta! On ollut niin rankka kevät, että nyt kyllä hemmottelisin itseäni. Tämä olisi ihana kello:
http://www.lahjaideat.fi/tuotteet/marc+by+marc+jacobs/rosekullanvarinen+...

paju

Meinasin pökertyä kun näin tuon mustakultaisen nahkakellon! 

http://www.lahjaideat.fi/tuotteet/marc+by+marc+jacobs/teraskello+nahkarannekkeella-mbm1269

Kultakata (Ei varmistettu)

Amelie-timanttisormus K100-402VK. Ehdottomasti yksi kauneimmista sormuksista! Mies kun ei vihjeistä huolimatta ole ostanut niin kokeillaam jos täältä voitto tulisi :)

Ystävä täyttää pyöreitä, aika klassinen lahjaidea on koru, mutta entäs kello? Hmm!

 

http://www.lahjaideat.fi/tuotteet/michael+kors/teraskronografi-mk5020

 

ulla.riikka.haapanen(at)gmail.com

 

 

Sanneliini (Ei varmistettu)

Täytyy kyllä kerrankin osallistua tämmöiseen arvontaan, kun arvontapäivä on sattumoisin oma syntymäpäiväni eli tuleva perjantai 16.5 <3 ! Olisi ihanaa voittaa itselleen syntymäpäivälahjaksi Rosekullanvärinen teräskello MK3192, Michael Korsilta. Tuo kello on aivan unelma!

Pipe (Ei varmistettu)

Aalto-hopeakorvakorut H220-230-1

Puppe (Ei varmistettu)
RiikkaHoo (Ei varmistettu)

Voi, että toivottavasti onni suosii ja voitto sattuu kohdalle :)
Valitsin Michael Korsin MK5605 rannekellon (http://www.lahjaideat.fi/tuotteet/michael+kors/kullanvarinen+teraskronog...) ja se menisi lahjaksi valmistujaisjuhliaan viettävälle serkulleni.
Hän on haaveillut Korsin kellosta jo pitkään, joten lahja olisi varmasti mieluisa :)

Kevät tulee (Ei varmistettu)

Kiitos ihanasta kisasta. Haluaisin hemmotella miestäni ja antaa lahjaksi kellon: http://www.lahjaideat.fi/tuotteet/diesel/teraskronografi-dz4203
Jaksaisi sitten paremmin pyyntöjäni toteuttaa.. :)

Saija. (Ei varmistettu)

Timantit on tytön parhaita ystäviä, joten senpä vuoksi valitsin tuon kauniin sormuksen.
http://www.lahjaideat.fi/tuotteet/paletti+jewelry/amelie-timanttisormus-...

Jenninen (Ei varmistettu)

Kyllä se ois emporio armanin teräskello mustalla taululla joka on se minun unelmani :)

Siili82 (Ei varmistettu) http://vaatehuttuja.blogspot.fi/
ElinaH (Ei varmistettu)

Marc Jacobsin rosekullan värinen kello olisi ehdottomasti loistava lahja!

http://www.lahjaideat.fi/tuotteet/marc+by+marc+jacobs/rosekullanvarinen+...

m.anita (Ei varmistettu)

Rosekullanvärinen teräskello MK3192 by Michael Kors, aivan ihana

Kristapatricia (Ei varmistettu)

http://www.lahjaideat.fi/tuotteet/michael+kors/rosekullanvarinen+teraske...

Erittäin kaunis ja hempeän värinen kello, sopisi mun ranteeseen! :)

Nordicglows (Ei varmistettu)

Heippa!
Eipä ollut munkaan kohdalla kovin helppo valinta mutta päädyinhän tuohon samanlaiseen MK5020 kelloon! Michael Kors kun on ollu yksi lempimerkeistäni jo pitkään!:-)

JonnaHaa (Ei varmistettu)
Onneliini (Ei varmistettu)

Hopeinen pallukkakaulakoru LH235-102

- kaulakoru hopeaa
- pituus: 42 cm + 3 cm Tämä olisi valintani.

anneli.juvasmaa@suomi24.fi

Kiddycat (Ei varmistettu)

rannekellottomaan ranteeseen Kaksivärinen teräskronografi MK5743

Mirene (Ei varmistettu)

Ooh! Eipä ollut mikään helppo valinta, sillä haluaisin siron, mutta ison _kultaisen_ kellon, mutta sellaista ei ollut valikoimassa. Toisaalta taas rakastan ruusukultaa, joten valitsin tämän:

http://www.lahjaideat.fi/tuotteet/michael+kors/rosekullanvarinen+teraske...

kattta (Ei varmistettu)

Vautsi, valinnanvaikeus iski! Pitkän pohdinnan jälkeen päädyin kuitenkin Marc by Marc Jacobsin rosekullanväriseen rannekelloon MBM3244 (http://www.lahjaideat.fi/tuotteet/marc+by+marc+jacobs/rosekullanvarinen+...), jonka antaisin lahjaksi isosiskolleni. Hän on suuri rosekullan ystävä, joten kyseinen kello olisi varmasti mieluinen. Tämän lahjan ihana siskoni myös todella ansaitsisi!

jennu90 (Ei varmistettu)

Tämä Michael Korsin kello olisi kyllä unelmien lahja! :)
http://www.lahjaideat.fi/tuotteet/michael+kors/rosekullanvarinen+teraske...

rusina (Ei varmistettu)
eevas (Ei varmistettu)

Ihania tuotteita kaikki, mutta tässä ehdoton lemppari: http://www.lahjaideat.fi/tuotteet/marc+by+marc+jacobs/rosekullanvarinen+... , tuota olen jo kauan himoinnut!

emming (Ei varmistettu)

Ihastuin ensinäkemältä aloituskuvissasi olevaan Michael Korsin teräskronografi-kelloon (MK5020) ja se olisi täydellinen Ylioppilaslahja itselleni! :)

santtu20 (Ei varmistettu)

http://www.lahjaideat.fi/tuotteet/michael+kors/kaksivarinen+teraskronogr... ; ehdoton valinta nri:1 ja itselleni tulisi kun en saa paljoakaan lahjoja, elokuussa 50-vuotispäivät. Todella kaunis kello niin arki kuin juhlakäyttöön.Kiitti kiinnostavasta blogista ja mahtava kilpailu!Oikein ihanaa kesää sinulle!:)!

Vierailija (Ei varmistettu)

Seikon Kinetic -kello on tosi upea lahjaidea..

kaisis (Ei varmistettu)
Marikin elämää

Michael Korsin teräskronografi mk5020 olisi valinta itselleni. Itsellä ei ole vielä Korsin kelloa, siitä jo vuoden verran haaveillut. Tyylikäs ja kaunis kello :)

 

marikax@gmail.com

Ihana arvonta! Kyllä oli vaikea päättää, mutta päädyin tähän: http://www.lahjaideat.fi/tuotteet/emporio+armani/teraskello-ar0680

Miehelle tuo menisi. :)

Tää mun valinta on jumalaisen kaunis esine! http://www.lahjaideat.fi/tuotteet/emporio+armani/teraskello+keraamisella+rannekkeella-ar1426Antaisin siskolleni 40v.-lahjaksi 17.6 :) Ihana arvonta!

Liinuli (Ei varmistettu)

Olen vasta lähiaikoina ihastunut ruusukultaan kun taas Marc by Marc Jacobsin kellosta olen unelmoinut jo pidemmän aikaa :) Näin ollen valintani olisi ehdottomasti tämä:
http://www.lahjaideat.fi/tuotteet/marc+by+marc+jacobs/rosekullanvarinen+...

Essi# (Ei varmistettu)

Käytän kelloa joka päivä, ilman sitä ei päivääkään pärjää. Lempparini on tällä hetkellä hopeinen Marc Jacobs, mutta kesää vasten kultainen Michael Kors killuisi aika makeesti kilpaa auringon kanssa.. :) http://www.lahjaideat.fi/tuotteet/michael+kors/kullanvarinen+teraskronog...

Susu68 (Ei varmistettu)

Ihana kisa! Minä haluaisin voittaa Amelie- sormuksen!

hukka (Ei varmistettu)

http://www.lahjaideat.fi/tuotteet/paletti+jewelry/amelie-timanttisormus-...

Voi apua, mikä ....- sormus -..... !! Rakkautta ensi silmäyksellä! <3

ss (Ei varmistettu)

kaikki ihania lahja ideoita

isapatricia (Ei varmistettu) http://isapatricia.blogspot.fi/

valitsemani kello olisi tuo aivan ihana Michael Korsin teräskronografi :-)
sposti: iisu.g@elisanet.fi

mepa (Ei varmistettu)
Iprokerruuh (Ei varmistettu) http://iprokerruuhakinna.blogspot.fi/

OJJOJJ! Ihana kilpailu! Aika monta vitriiniä on tullut lähmittyä tätä kelloa kuolatessa http://www.lahjaideat.fi/tuotteet/marc+by+marc+jacobs/teraskello-mbm3198 Eli kylmänviileästi itselleni lahjaa havittelen:)

Pages

Kommentoi