ihana lahjakisa

kuva(1)-001.JPG

kuva 1(52).JPG

kuva 1(53).JPG

yhteistyössä, Perkko Oy / Lahjaideat.fi

rakastan lahjojen ostamista ystäville ja rakkaille. en tiedä parempaa. olen tässä hommassa lähes yhtä neuroottinen kuin erilaisten juhlien järkkäämisessä – koko projekti mietitään yleensä viimeistä piirtoa myöden ja lahjan kohdalla idea lähtee lahjan saajasta, hänen persoonastaan, mahdollisista tarpeistaan ja toiveistaan ja sitten päälle keksitään vielä joku erityisen ilahduttava yksityiskohta. tästä syystä rakastan juhlia, jouluja ja synttäreitä. saa luvan kanssa ylättää ja ilahduttaa. ja lahjoa.

kukaan tuntemani tyyppi ei tietämäni mukaan näe tätä lahjahommaa tältä kantilta – koska c`moon ”kaikilla on kaikkea” ja ”no emmäää keksi”. onneksi on täsmäapua tarjolla: Suomen vanhin kellomaahantuoja Perkko Oy helpottaa hieman lahjapulmaa uudella www.lahjaideat.fi nimisellä saitilla, josta löytyy helposti lukuisia lahjaideoita kesän juhliin.

sivustolle on koottu maltillinen kattaus tyylikkäitä kello- ja korulahjoja mm. DKNY:ltä, Michael Korsilta, Emporio Armanilta, Leijonalta ja Marc by Marc Jacobsilta, joiden joukosta olen koostanut tähän muutamia henkilökohtaisia suosikkejani – lakkiaispäivän lähestyessä itsekin kun pitäisi muutama yllätys kääräistä paperiin.

mutta nyt tarkkana: Lahjaideat.fi mahdollistaa yhden lukijani palkitsemisen unelmiensa lahjalla. valitsemalla mieleisesi lahjan, olkoonkin se itsellesi, äidillesi tai vaikka puolisollesi, osallistut kevään huikeimpaan lahjaskabaan.

OSALLISTU:

valitse mielestäsi kaunein lahja lahjaideat.fi sivulta

jätä kommenttiboksiin nimimerkki, sähköpostiosoite sekä tiedot valitsemastasi lahjasta

  peukut pystyyn. molemmista käsistä

osallistumisaika arvontaan päätty perjantaina 16.5 klo 22.00. mikäli onni osuu kohdallesi, saat palkinnoksi kommenttiboksissa nimeämäsi unelmalahjan. tee siis valintasi huolella!

lahjaideat.fi löydät myös Facebookista tämän linkin takaa klik

ready, steady, GO !!

 

KEITTIÖ1.jpg

KEITTIÖ2.jpg

 

Kommentit (263)
  1. http://www.lahjaideat.fi/tuotteet/diesel/teraskello+nahkarannekkeella-dz7125

    Haluaisin kovasti voittaa rakkaalle miehelleni tämän upean nahkarannekkeisen dieselin kellon. Hän ansaitsisi jotain laadukkaampaa ja kalliimpaa lahjaa kovan työnteon jälkeen. Haluaisin tällä lahjalla osoittaa miehelleni, että hän on juuri se, joka ansaitsisi tällaisia upeita lahjoja.

  2. Amelie timanttisormus

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *