itselle läsnä

9B5B965C-C520-4F41-BC68-BAC1E9BE6EF9.jpg

 

olen verrattain huono olemaan yksin. olen aina ollut. 

paras ystäväni, oli kovin huolissaan siitä, kuinka tulen asettumaan isoon talooni yksin. keskelle metsää. 

itse en ajatusta aristanut aidosti missään vaiheessa. en ehkä myöskään koe olevani yksin, onhan huima koirani Chloe jatkuvasti varjonani. tätä ystäväni ei varmasti kuitenkaan ajanut takaa ilmaistessaan huolensa. 

ja oikeassa ystäväni toki on – opittava se on tämäkin elämäntaito. 

viisas on hän, joka on sanonut, että vasta sitten, on valmis päästämän toisen ihmisen osaksi elämäänsä, kun osaa olla yksin. täytyy ensin osata kietoa kaikki se rakkaus itseensä, mikä olisi niin paljon helpompi jakaa vain toisen koettavaksi. 

siispä Santé! täällä nousee malja kaikille meille, jotka saisivat suoda ajatuksen hieman useammin itselleen. 

on varmasti vaivan väärti. 

 

 

EFA6E831-D353-4D08-85E4-9786273E9AF2.jpg

2A75D41A-8C82-4E9D-9273-103F10A69BCB-2 – kopio.jpg

 

Kommentit (8)
 1. Yksinoleminen/-eläminen ja yksinäisyys on kaksi eri asiaa. Ensimmäinen on opittu taito ja erityisen tärkeä sellainen.
  Mulla on yksi tuttava, joka ei ole koskaan ollut yksin. Hänellä on aina ollut parisuhde valmiina edellisen päättyessä, välillä jopa kaksi suhdetta päällekkäin 🙂
  Ja nyt aikuisena hänellä on perhe jatkuvasti ”iholla”. En kestäisi, vaikka perheellinen olenkin. Tarvitsen tilaa itselleni. Tilaa olla itsekäs. Tilaa olla minä.
  Nauti tästä. Tai opettele nauttimaan.

  1. Näin juuri. Yksin elämistä tarkoitin juuri omalla kohdallani Yksinäisyyttä en ole joutunut elämässäni kokemaan ja olen siitä äärettömän kiitollinen. 

   Kiitos fiksuista sanoista. Ja olen tästä pikkuhiljaa oppinutki nauttimaan, yksin olosta. 

 2. Onnea uuteen kotiin! ”Apupöytätornit” kuvassa ja sohvan vieressä näyttää upean yksinkertaisilta! Mistähän ne on ostettu / kuinka tuunattu? Terveisin toinen nuori nainen ja uuden asunnonomistaja sisustusbuumissaan. 🙂

  1. Kiitos kaunis! instastoryn puolella jo paljastin keskiviikkona mitä nämä ovat, mutta minäpä teen näistä ihan oman postauksensa. Todella kaunis tapa saada kotona tavaroita esille ilman perinteisiä sivupöytäratkaisuja 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *