jerkkua kaurasta

IMG_9335.JPG

IMG_9343.JPG

kaupallinen kampanja, yhteistyössä Fazer Real 

perinteinen Fazer REAL- ruisleipä on ainoa leipä minkä luen osaksi viikottaista ruokavaliotani. ravintoarvoiltaan huikeasta ruisleivästä on nyt saatavilla myös kaura-ruis sekoiteleipä, jota sain mahdollisuuden testailla kotikyökissäni. lisätietoa leivästä ja tarkat ravintoarvot löydät tämän linkin takaa.

arkiseen REAL- leipääni tulee päällysiksi avokadoa, kylmäsavuleikettä, artisokan sydämiä ja yrttejä, mutta monimuotoisen leivän käyttömahdollisuudet eivät tästä juurikaan ilmene – siispä testasin hieman terveellisempää versiota suuresta herkustani salaattikrutongeista, sekä makean marjaisaa herkkuleipää. kaura-ruisleipä soveltuisi hienosti myös cocktail-palojen pohjaksi tai esimerkiksi blenderissä jauhettuna kasvispihvien leivitykseen tai juustokakun pohjaksi. you name it.

kaurakrutongit

Fazer kaura-ruis REAL leipää

oliiviöljyä

valkosipulia & chiliä

sormisuolaa

murskaa valkosipuli oliiviöljyn sekaan, jotta öljy imee itseensä valkosipulin makua. leikkaa leipä kuutioiksi ja paista kuumalla pannulla valkosipuliöljyssä chilin kera. mausta suolalla. tarjoile salaatin tai keiton kyytipoikana. omassa salaatissani oli pinaattia, rucolaa, paahdettua bataattia, avokadoa ja viikunoita. herkkua!

 

kepeä herkkuleipä 

Fazer kaura-ruis Real siipale

vanilja tuorejuustoa tai maapähkinävoita 

siivutettua banaania, mansikoita, mustikoita 

mintun- tai basilikanlehtiä

hunajaa

 

ja koska tiedän joukossanne oleilevan melkoisia keittiövelhoja, tahtoisin kuulla TEIDÄN IDEOITANNE Kaura-ruis REAL:in käyttömahdollisuuksista. kerro kuinka sinä hyödyntäisit leipää osana innovatiivisia reseptejä ja voit voittaa 100€ lahjakortin vapaavalintaiseen kuntokeskukseen tai Fazer tuotepalkinnon. osallistumisaikaa perjantaihin 28. helmikuuta saakka.

tee siis näin: loihdi jotain mahtavaa käyttäen REAL kaura-ruisleipää, ja jaa reseptisi tai kerro ideasi leivän käyttömahdollisuuksista tämän postauksen kommentilootassa mieluiten kuvan kera. mielikuvitus vaan valloilleen ja innovoimaan. 

kuinka sinä nauttisit uudenREAL leipäsi?

 

IMG_9405.JPG

IMG_9408.JPG

IMG_9410.JPG

 

Kommentit (12)
  1. Tein Realista makeita cruncheja, eli makeita versioita krutongeita karamellisoimalla Real-muruset hunajalla. Toivat kivasti rakennetta ja ruokaisuutta itse maustettuun sitruunajogurttiin.

    http://www.lily.fi/blogit/kaislarannalla/sitruunajogurtti-ja-hunajainen-real-crunch

    Samalla tavalla kokonaisesta leipäsiivusta saa tehtyä makean pohjan makealle täytteelle, esim. vaniljavaahdolle ja marjoille.

     

  2. Ihana ja helppo fingerfood; vadelmaista chia-hilloa paahdetulla leivällä ja pala aurajuustoa

    Chia-hillo:
    Pussi vadelmia (kotimaisia) ja 3 ruokalusikallista chian siemenia sekoitetaan ja maustetaan ripauksella hunajaa ja kookossokeria ja laitetaan tekeytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi

    Leikkaa REAL-leivät neljään osaan ja paista palat kevyesti pannulla manteliöljyssä, niin, että pinnasta tulee hieman rapea

    Levitä hillo ja pieni pala aurajuustoa, nauti 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *