jylhä mustakylki

lainahöyhenissä

 

vastaavan mestarin sanoin, talo alkaa valmistua uhkaavasti käsiin

ihan käsittämättömän nopeasti projekti on päätynyt tähän pisteeseen. talo näyttää ulkoapäin jo lähes valmiilta, ja vielä olisi arvioituun muuttopäivään neljä kuukautta aikaa.  

rakentaja K-S Laatutalot on tehnyt niin uskomattoman hienoa jälkeä talon kansssa, ettei voi kun ihastella. jopa ainoa projektin aikana sattunut informaatiokatkoksesta johtunut kämmähdys, koitui sekin lopulta todelliseksi onnenkantamoiseksi.

alkujaan terassin lipan alapuoli oli tarkoitus jättää puunsävyiseksi (katso havainnekuva täältä) -  kuitenkin timpurit sutivat lipan alapuolen jyhkeine palkkeineen talon kylkien mukaisesti mustaksi. alkushokista selvittyä, tuntuu tämä täysin musta talo juuri oikealta valinnalta metsän siimekseen. kaunis lehtikuusinen terassilauta pääsee näin myös parhaiten oikeuksiinsa, eikä riitele kattopalkkien erisävyisen puupinnan kanssa. 

kyllä tästä tulee hiivatti vieköön hieno!

 

 

Kommentit

Nannas (Ei varmistettu)

Aivan samaa mieltä, että onni onnettomuudessa tuo timpureiden tekemä" virhe". :D
Tulee niin ihana koti että ihan kiitollisena seuraan kun jaksat jakaa tämän kaiken meille. Kiitos!

Piret
lainahöyhenissä

Kiitos Nannas :) Vähän verkkaistahan tämä bloggaaminen on ollut, mutta varmasti kiihtyy tästä taas entiselleen kun pääsen muuttamaan

Kaisa_ (Ei varmistettu)

Oliko teillä valittuna jokin tietty sävy alakattoon? Meillekin tulee lehtikuusiterassi ja pähkäillään, mikä maalisävy olisi mahdollisimman lähellä sitä. Upea on teidän talo ☺

Piret
lainahöyhenissä

Hei Kaisa_, ei ollut valittuna maalia alakattoon, kun pinta oli tarkoitus jättää ihan puunsävyiseksi. Tällöin puu olisi käsitelty varmasti vain jollain puunsuojalla - en osaa ikävä kyllä tarkemmin sanoa. 

Josa (Ei varmistettu)

Aivan upea talo! Ihailen makuasi ja suunnitteluosaamistasi, joka näkyy joka puolella talossa!
Ja todella rohkea olet, kun olet yksin lähtenyt noin isoa projektia toteuttamaan!

Nannaes (Ei varmistettu)

Anteeksi vaan kun puutun mutta miten niin YKSIN?!?! Toistamiseen täällä jo kommentti tästä niin hieman ihmettelen mitä tällä kommentilla tarkoitetaan. Eihän tässä nyt kukaan ole yksin taloprojektiin ryhtynyt vai mitä oikein tarkoitat? :O

Piret
lainahöyhenissä

Kiitos Josa! Kyllä tätä niin pitkään suunniteltiin ja vaihtoehtoisia pohjaratkaisuja mietittiin, että nyt saa olla 100% tyytyväinen lopputulokseen.

 

Ja mitä rohkeuteen tulee, niin toki en alkujaan yksin tähän projektiin lähtenyt. Blogini ei ole koskaan ollut paikka, missä jakaisin henkilökohtaisia asioitani, enkä aio tehdä sitä nytkään tämän projektin tiimoilta tämän tarkemmin. Ainakaan vielä.

elina.s (Ei varmistettu) http://www.elinasaajakari.com

Upea musta talo tulossa. Innolla seuraan projektia, kun itsekin asumme modernissa mustassa talossa luonnon keskellä.

Kommentoi