jylhä mustakylki

IMG_7169.JPG

 

vastaavan mestarin sanoin, talo alkaa valmistua uhkaavasti käsiin

ihan käsittämättömän nopeasti projekti on päätynyt tähän pisteeseen. talo näyttää ulkoapäin jo lähes valmiilta, ja vielä olisi arvioituun muuttopäivään neljä kuukautta aikaa.  

rakentaja K-S Laatutalot on tehnyt niin uskomattoman hienoa jälkeä talon kansssa, ettei voi kun ihastella. jopa ainoa projektin aikana sattunut informaatiokatkoksesta johtunut kämmähdys, koitui sekin lopulta todelliseksi onnenkantamoiseksi.

alkujaan terassin lipan alapuoli oli tarkoitus jättää puunsävyiseksi (katso havainnekuva täältä) –  kuitenkin timpurit sutivat lipan alapuolen jyhkeine palkkeineen talon kylkien mukaisesti mustaksi. alkushokista selvittyä, tuntuu tämä täysin musta talo juuri oikealta valinnalta metsän siimekseen. kaunis lehtikuusinen terassilauta pääsee näin myös parhaiten oikeuksiinsa, eikä riitele kattopalkkien erisävyisen puupinnan kanssa. 

kyllä tästä tulee hiivatti vieköön hieno!

 

IMG_7195.JPG

IMG_7196.JPG

IMG_7194.JPG

 

koti sisustus
Kommentit (8)
 1. Upea musta talo tulossa. Innolla seuraan projektia, kun itsekin asumme modernissa mustassa talossa luonnon keskellä.

 2. Aivan upea talo! Ihailen makuasi ja suunnitteluosaamistasi, joka näkyy joka puolella talossa!
  Ja todella rohkea olet, kun olet yksin lähtenyt noin isoa projektia toteuttamaan!

  1. Anteeksi vaan kun puutun mutta miten niin YKSIN?!?! Toistamiseen täällä jo kommentti tästä niin hieman ihmettelen mitä tällä kommentilla tarkoitetaan. Eihän tässä nyt kukaan ole yksin taloprojektiin ryhtynyt vai mitä oikein tarkoitat? :O

  2. Kiitos Josa! Kyllä tätä niin pitkään suunniteltiin ja vaihtoehtoisia pohjaratkaisuja mietittiin, että nyt saa olla 100% tyytyväinen lopputulokseen.

    

   Ja mitä rohkeuteen tulee, niin toki en alkujaan yksin tähän projektiin lähtenyt. Blogini ei ole koskaan ollut paikka, missä jakaisin henkilökohtaisia asioitani, enkä aio tehdä sitä nytkään tämän projektin tiimoilta tämän tarkemmin. Ainakaan vielä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *