kaappihaaveita keittiöön

sunday-scantaury-the-vancouver-house-oracle-fox-01.jpg

 

rasti seinään. keittösuunnitelmat ovat taas muuttuneet. 

ihanaan suuntaan tosin – epämieluisa niemeke loistaa poissaolollaan tässä layoutissa. uusi suunnitelma hyödyntää kaiken mahdollisen käytössä olevan tilan, jättäen kuitenkin myös väljyyttä, ja mahdollisuuden yläkaapittomuuteen. 

keittiön peräseinälle on tarkoitus toteuttaa myös huonekalumainen komeroseinä. olen alkanut vierastaa keittiöiden teknisiä uuni-kahvikone-mikroaaltouuni- rosteriseinämiä niin, että haluaisin ratkaista asian omassa keittiössäni aavistuksen pehmeämmin.

tämän kauniin kodin puupintaiset kaapit ovat hyvin lähellä sitä eleetöntä toteutusta, mitä olen keittiön komeroseinään ajatellut. kaikki kodinkoneet integroidaan, eikä uuniakaan nosteta mukavasta käyttökorkeudesta huolimatta komeroon, vaan sen paikka löytyy työtason alta. 

täydellisen keittiötoimittajan valinta on edelleen käynnissä, ja viikonloppuna suuntaamme Helsinkiin katsomaan, josko sieltä löytyisi hakemamme. todennäköisesti keittiöongelma täytyy ratkaista osista kasaaamalla, mutta onneksi asiaa on hyvin aikaa tuumailla. 

*= mikään tässä projektissa ei ole varmaa. hyvänä esimerkkinä Spa- osastosta julkaisemani havainnekuva, mikä ei pidä paikkaansa enää ollenkaan. 

lisää talo/house– aiheesta tämän linkin takaa

source/ Leibal.com

sunday-scantaury-the-vancouver-house-oracle-fox-004.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *