käsintehty kamelitakki

IMG_0125-003.JPG

IMG_0133-001.JPG

 

muutama viikko takaperin, ihastelin tätä käsintehtyä villakangastakkia, Zaran kevätuutuuksia ruotivassa postauksessani. viime viikonlopun Helsingin reissulla näin takin myymälässä livenä, ja ostopäätös syntyi siltä seisomalta. sovittamatta. 

olen pitkään etsinyt vaalean beigen sävyistä villakangastakkia, mikä olisi riittävän puhdas sävyltään, ja näin passaisi kivasti vaaleiden hiusteni kanssa.  tässä takissa on nyt vihdoin leikkausta ja sävyä myöten kaikki tismalleen kunnossa. 

määrätietoisen uudistusprojektin myötä olen onnistunut karsimaan, ja toisaalta uusimaan, takkigarderobini sille mallille, että ajattomuus ja klassisuus alkaa näkyä. pyrin kuvaamaan kevään aikana pariosaisen juttusarjan garderobistani, missä tarinoin hieman lisää aiheesta. 

 

translation// wearing Crocker denim, Calvin Klein t-shirt, Vagabond shoes, Zara coat and Chanel bag. 

 

IMG_0141-001.JPG

IMG_0136-004.JPG

IMG_0204-001.JPG

muoti paivan-tyyli
Kommentit (9)
  1. Vou, upea! Sopii sulle tosi hyvin. Täälläkin näytetään vihreää valoa vaatekaapin raottamiselle, en malta odottaa et pääsen katsomaan ja lukemaan! 🙂

  2. vau oot kyll upea ja toi takki on aivan ihana! mua ainankii kiinnostaa ihan kympillä toi vaatekaappi juttusarja, ne on mun lempijuttuja aina kaikissa lehdissäkin ja varsinkin kun sulla on niin ihana tyyli!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *