kaunein pari päällä maan

IMG_6910.JPG

IMG_6909.JPG

IMG_6911.JPG

IMG_6912(1).JPG

 

enpä kyllä äkkiseltään edes muista koska olisin viimeksi käyttänyt korkokenkiä. muutoinkin kenkävöyhkä keskittyy tätä nykyä oikeastaan yksinomaan lenkkitossuihin.

mutta auta armias kun näin nämä ystäväni  H&M Conscious Collectionin kirjaillut tasselikengät, niin kyllä unohtui tennarit hetkeksi. harvoin on mikään asia niin kaunis, että sen tohtisi kehystää – mutta nämä tahtoisin ehdottomasti kaunistamaan elämääni.

ja kyllä. testasin. ovat aivan mielipuolisen upeat myös jalassa. huoh.

muoti trendit
Kommentit (7)
  1. Miten ihmeessä se ongelma tavallaan katoaa, kun käytettynä ostaa jotain epäeettistä? Ikinä en ole ymmärtänyt tätä perustelua, jota näkee turkisten osalta käytettävän paljonkin. Ihan yhtä turhaan tapettu se eläin on, vaikka aikaa olisi kulunutkin mukamas riittävän kauan. Valheellista hyvän omantunnon ostamista ja pään pensaaseen laittamista, sanon minä.

  2. Kuvankauniit ovat, H&M Conscious S/S 2014-mallistosta, eli näitä voi alkaa etsimään eBaysta yms. Kyseinen mallisto hiveli silmää aikanaan (ja vieläkin) ihan todella, mutta suhtaudun varauksella siihen, kuinka henkkamaukka markkinoi mallistoaan ”vihreänä”. H&M saa toki niskaansa hirveästi kuraa jo silkan kokonsa tähden, mutta hirvittää oikeasti ajatella, että nämäkin kengät voivat vallan hyvin olla lapsen kirjailemat. En sano, että ovat, mutta miettisin silti kahteen otteeseen ennen kuin ostaisin uutena. Käytettynä ostettaessa ongelma tietenkin tavallaan ”katoaa”.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *