kaveri ranteeseen

kuva 1(9)-001.JPG

kuva 2(11).JPG

yhteistyössä, Perkko Oy

täällä olisi kaksi veijarimaista ajannäyttäjää vailla uutta emäntää/isäntää.

sain Perkko Oy:ltä kaksi Marc by Marc Jacobsin, Critters erikoismalliston siroa kelloa lukijoilleni arvottaviksi. toista kelloa koristaa Marc Jacobsin kengistäkin tuttu mustavalkea koiruli, ja toisen veijarin lajista en ole ihan päässyt vielä selville – olisiko zeebra? vai sittenkin ihan kotosuomalainen kaniini?

kelloissa on kapoinen nahkaranneke ja molemmissa kellotauluissa kimmeltää kauniit kristallit. näillä kavereilla saat helposti pilkettä vähäeleiseenkiin tyyliin. kunkin Critters- erikoismallin suositushinta on 229 € ja kelloja on saatavissa kaikista Suomen Marc by Marc Jacobs jälleenmyyntipisteistä.

osallistu valitsemasi kellon arvontaan jättämällä terveisesi tämän postauksen kommentiboksiin – lisää siis myös maininta, kumman veijarin tahtoisit itsellesi. osallistumisaikaa on lauantaihin 5.7 klo 24.00 saakka, minkä jälkeen tulleita kommentteja ei lasketa mukaan äänestykseen.

jätäthän kommenttisi mieluiten sähköpostiosoitteen, instagram profiilitietojen tai muun yhteystiedon kera, jotta saan tarvittaessa yhteyden Sinuun.

lykkyä pyttyyn !! vähän veikkailen että aika moni kaipailisi uuden kellon tuomaa piristystä sateiseen kesäänsä.

 

kuva 2(10).JPG

kuva(5).JPG

Kommentit (164)
  1. KILPAILUAIKA ON PÄÄTTYNYT. kiitos kaikki 🙂

  2. Oi mitä ihania! Minä haluaisin ehdottomasti voittaa tuon sinisen seepran =)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *