keittiön pikapäivitys

lainahöyhenissä

 

helposti kyllästyvää sorttia kun olen, on keittiömme alkanut ajanmittaan hieman jurppimaan. eniten jurppii kalsea sysimusta kivitaso, mutta toiseksi eniten alakaappien pyöreät rosteriset vetimet, jotka ovat sanalla sanoen karmeat. tai olivat

koska kaapinovien vaihtaminen tyystin uusiin olisi ollut turhan suuri projekti, tyydyin vaihtamaan alakaappeihin pelkät vetimet. joskaan 192mm vetimissä ei ole kovin kummoista valikoimaa saatavilla, onnistuin lopulta löytämään kauniit graafiset valkeat vetimet vanhojen tilalle. 

keittiön ilme rauhottui kertaheitolla. jopa musta kivitasokin on huomattavasti harmittomampi silmälle kun ei riitele rosterivetimien kanssa. 

 

Kommentit

Ninnaa4 (Ei varmistettu) https://www.instagram.com/ninnaa4/

Tehtiin samanlainen vetimien päivitys simppeleihin valkoisiin; jännä juttu miten pienellä muutoksella saikin aivan uudenlaista ilmettä keittiöön :) Ihanaa kesää!

Hanna / skandilinjalla (Ei varmistettu) http://www.stoori.fi/skandilinjalla

Kiva päivitys, vetimien vaihto kyllä muuttaa keittiön ilmettä huomattavasti! :) Teillä on niin kaunis ja omannäköinen koti <3 Mulla on ollut haaveena sama homma, koska raksaprojektin loppusuoralla ei jaksanut käyttää tuntitolkulla aikaa täydellisten vetimien etsintään, niitähän ei näistä paikallisista keittiöfirmoista löytynyt. Nyt olisi suosikit jo valittuna, mutta saa nähdä, milloin saadaan aikaiseksi vaihtaa.

Jjohannaa123 (Ei varmistettu)

Mistä näin ihanat vetimet löyty?:) Todella ihanat!

Piret
lainahöyhenissä

ovat Kvikin mallistoa :) sama vedin löytyy myös mustana!

Kommentoi