keittiön pikapäivitys

IMG_9473-2.jpg

 

helposti kyllästyvää sorttia kun olen, on keittiömme alkanut ajanmittaan hieman jurppimaan. eniten jurppii kalsea sysimusta kivitaso, mutta toiseksi eniten alakaappien pyöreät rosteriset vetimet, jotka ovat sanalla sanoen karmeat. tai olivat

koska kaapinovien vaihtaminen tyystin uusiin olisi ollut turhan suuri projekti, tyydyin vaihtamaan alakaappeihin pelkät vetimet. joskaan 192mm vetimissä ei ole kovin kummoista valikoimaa saatavilla, onnistuin lopulta löytämään kauniit graafiset valkeat vetimet vanhojen tilalle. 

keittiön ilme rauhottui kertaheitolla. jopa musta kivitasokin on huomattavasti harmittomampi silmälle kun ei riitele rosterivetimien kanssa. 

 

IMG_9474.jpg

IMG_9476-2.jpg

Kommentit (4)
 1. Jjohannaa123
  5.7.2016, 17:14

  Mistä näin ihanat vetimet löyty?:) Todella ihanat!

  1. ovat Kvikin mallistoa 🙂 sama vedin löytyy myös mustana!

 2. Hanna / skandilinjalla
  30.6.2016, 21:16

  Kiva päivitys, vetimien vaihto kyllä muuttaa keittiön ilmettä huomattavasti! 🙂 Teillä on niin kaunis ja omannäköinen koti <3 Mulla on ollut haaveena sama homma, koska raksaprojektin loppusuoralla ei jaksanut käyttää tuntitolkulla aikaa täydellisten vetimien etsintään, niitähän ei näistä paikallisista keittiöfirmoista löytynyt. Nyt olisi suosikit jo valittuna, mutta saa nähdä, milloin saadaan aikaiseksi vaihtaa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *