kepeä merinovillaneule

IMG_5481.jpg

 

budjettivinkki kepeiden ja laadukkaiden neuleiden ystäville. 

riemukseni löysin kotikaupunkini h&m myymälästä näillä leveyksillä hyvin maltillisesti esiintyvän Premium Quality- malliston merinovillaneuletta. ostin heti edullisen neuleen kahdessa värissä, ja en voisi olla tyytyväisempi hankintaan. hengäyksen kepeä neulos ja kivan simppeli leikkaus tekee paidasta ihanan helppokäyttöisen. 

juuri nyt en muuhun tahtoisi pukeutuakaan. iso suositus. 

 

IMG_5480-2.jpg

Kommentit (10)
 1. Valitettavasti kyseiset paidat eivät ainakaan omalla kohdallani osoittautuneet kovin laadukkaiksi. Hankin yhden paidan syksyllä ja pari ensimmäistä viikkoa se oli aika kovassa käytössä. Tänä aikana huomasin paidan nyppääntyneen todella rumasti sivuilta (johon kädet hankasivat) sekä kyynärpäistä. 🙁

  Edullinen hinta ei kuitenkaan aina kerro huonosta laadusta. Muistan joskus kymmenen vuotta sitten ostaneeni Mangosta merinovillaneuleen ja Zarasra kasmirneuleen. Molemmat ovat vielä tänäkin päivänä hyväkuntoisia. Filippa K:n viime vuosien neuleisiin olen taas tosi pettynyt. Eli ilmeisesti se on aina vähän arpapeliä mitä saa hinnasta riippumatta.

 2. Hyvää keskustelua tärkeä asian puolesta.

  HM kertoo käyttävänsä vain alihankkijoita, jotka pystyvät takaamaan villan olevan mulesing- vapaata. Kuluttajan asemassa tämän tarkempaa tietoa asian oikeasta tolasta on lähes mahdotonta saada tämän, tai minkään muunkaan toimijan valinnoista. 

  Vierailija 18.11.16 kirjoittaa mielestäni todella osuvasti vaatteiden eettisyydestä käyttäen termejä vähemmän eettisiä ja enemmän eettisiä. Vaateteollisuutta rasittaa niin moni epäkohta, että harva vaate on täysin eettinen ellei ole isomummon kutoma jumpperi, jonka villa on keritty omista lampaista, ja jotka lampaat perheen penskat ovat ruokkineet ja hoitaneet hyvissä ja reiluissa olosuhteissa. 

  Esimerkkini ei ole tarkoitus olla näsäviisas, vaan lähinnä osoittaa Vierailijan kommentin monipolvisuus siitä, kuinka monessa vaiheessa vaatteen eettisyys voi saada ikävän käänteen. 

   

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *