kesästartti Toscanassa

img_2049.jpg

dsc09065.jpg

 

ai jummi on nainen innoissaan !! nyt kun kaikki on lyöty lukkoon, lomat myönnetty, villa ja lennot maksettu ja aamukampa askarreltu, uskaltaa tämän jo sanoa ääneen. KESÄ ALKAA TOSCANASTA.

käsittämätöntä saada 9 ystävyksen aikataulut sopimaan siten, että toukokuun viimeinen viikko lekotellaan vieretysten oman huvilan altaalla. juuri tällaisesta reissusta aina puhutaan ja puhutaan mutta mitään ei saada aikaiseksi – vaan nytpä saatiin.  siis meitä on  y h d e k s ä n . wau.

minä tiedän että joukossanne on takuulla Toscanan kävijöitä, joten viskatkaa parhaimmat vinkkinne ilmoille. majoitumme ihan Arezzon kupeeseen ja käytössä on auto.

siispä – mitä ei saa missata, missä on parhaat viinitilat ja paistaako touko-kesäkuun vaihteessa aurinko ? 

 

img_2042.jpg

dsc09132.jpg

muoti trendit
Kommentit (6)
  1. Oi ihana loma tulossa teillä! Me olimme myös viime heinäkuussa Toscanassa 8 hengen porukalla, oli aivan mahtava viikko!

    Tein matkasta muutaman postauksen, mutta jos haluat lisätietoa esim. siitä viinitilasta, jossa käväisimme niin laita ihmeessä vaikka mailia niin I’ll hook you up!

    Ja yhdyn Luruun, the Mall-ostari oli vierailun arvoinen 🙂  

     

  2. Kiitos vastauksista! Alanpa heti selvittämään asiaa. Tilasin laukun celinehandbags.net sivuston kautta ja tosiaan reilusti alle tuon 1600e. maksoin siitä jotenka meikäläisellä hyppysissä aidon näköinen veska feikkinä 😀 voi minua! No, ei auta itkut markkinoilla, aion silti käyttää sitä, on Se kuitenkin nahkaa, siitä oon sata varma. Viikonloppuja! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *