kiitollisuutta

IMG_6157(1).JPG

IMG_6153.JPG

 

kävin eilen lävitse puhelimeeni tallentuneita tuhansia valokuvia, ja löysin nämä kuvat ensimmäisistä hetkistäni Chloen kanssa.

olemme tulleet juuri HelsinkiVantaan lentokentältä kolmituntisen ajomatkan päätteeksi kotipihaan. Chloe ei ole koskaan ennen nähnyt nurmikkoa, enkä minä ole ikinä koskaan ollut yhtä lailla pakahtua rakkaudesta ja vastuusta.

en voi kylliksi kiittää Rescueyhdistys Kulkureiden uskomattomia ihmisiä, joiden pyyteettömän työnsä ansiosta Chloe on kotona. ja ylipäätään olemassa.

Kiitos.

 

IMG_6150.JPG

IMG_6158.JPG

IMG_6156.JPG

muoti trendit
Kommentit (3)
  1. Oma koirani on tullut pari vuotta sitten kotiin Kulkureiden kautta! Ihana yhdistys, kaikesta heidän toiminnastaan on pelkkää positiivista sanottavaa. Itse olen pyrkinyt lahjoittamaan heille kampanjoihin, sillä kaikkia koiria ei harmi vain voi adoptoida.

    On myös kiva huomata tilanteen muuttuneen, kun pari vuotta sitten vanhempieni luona Jyväskylässä ei rescueita hirveästi näkynyt, mutta nyt tilanne taitaa olla toinen 🙂 

  2. Aivan ihania kuvia, joista näkyy myös Chloen luottamus suhun. Käsittämätöntä kuinka luottavaisia ja täynnä rakkautta on koirat, jotka on kokenut kovia.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *