kikkaviitonen kenkien puhdistukseen

image_8-001.jpg

 

eräs lukija tiedusteli, kuinka onnistun pitämään kenkieni valkeat pohjat puhtaina – mistä syystä paljastan nyt  salaisen aseeni. vastaus on kovin simppeli, mutta harva tulee sitä ehkä ajatelleeksi kenkien puhdistukseen.

tämä käyttämäni puhdistaja,  ja valkeiden kenkien pelastus on IHMESIENI. maaginen marketeissa myytävä sieni, jonka toimintaperiaatetta en piruvie pysty käsittämään, puhdistaa siis kaiken kaikesta – myös pinttyneen lian valkeista kengistä, siinä missä yksikään kokeilemani puhdistusaine ei tehoa.

testatkaa ja hämmästykää.

 

img_9750.jpg

muoti trendit
Kommentit (11)
 1. Ihmesieni on huippu. Se on tehty melamiinihartsista tms. ja sen puhdistusteho perustuu siihen, että hartsilla hankaaminen rikkoo pinnan. Eli ”kuluttaa” käyttökohteen pinnasta lian pois. Samallahan tietty käyttökohteen pintakin kuluu jonkinverran. Elikkäs ei kannata käyttää ihan kaikkeen, mutta monesti pelastaa tilanteita ja helpottaa putsausta.

  1. Hienoa, kiitos tästä !! en tosiaan tiennyt lainkaan, miksi tämä sieni on niin nerokas puhdistaja 🙂

 2. Seisotko todellakin aina varpaillasi?

  1. no en seiso. kylläpä tämä nyt aiheuttaa ihmetystä.

   tämä on kuvissa suosimani keino saada hieman ”liikettä” kuvaan ja myös pituutta tynkäjalkoihini. ja asukuvista blogiin yleensä tiensä löytävät juuri nämä varpaillaan seisotut kuvat, kun ne nyt näyttävät silmääni kivoilta.

    

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *