kisamenestystä Artukaisista

IMG_2442 (1).JPG

 

parhaat kisat ikinä”- tokaisi kainalossani nakottava uljaan ratsuni puoliomistaja eilisestä kisapäivästä. 

selvitimme Ypäjä Yön kanssa 70 & 80 luokat sen verta mallikkaasti, että nappasimme jaetun 1. palkinnon molemmista luokista. Yö on kehittynyt esteillä todella varmaksi suorittajaksi ja on radalla suorastaan ihana ratsastaa. jopa seesteiseksi kuvailivat kanttiininneidit Yön menoa esteradalla. 

seuraava kisaetappi on kahden viikon päästä 2. tason koulukisoissa – Suomi100 suomenhevosten juhlaluokassa. hevoselle, kouluratsu kun on, tämä on helppo nakki – itselleni aivan karmean jännittävä paikka.

olen henkeen ja vereen esteratsastaja, enkä ole koulukisoissa käynyt kuin ihan penskana muutamia kertoja. ja vain, koska valmentajani painotti viisaana hevosihmisenä kouluratsastuksen tärkeyttä, ja ylipäätään monipuolisuutta valmentautumisessa. 

toisaalta luotan, että saan Yöltä tukea kouluradalla, samaan tapaa kun hän saa tukea minulta esteradalla. ja se on paljon se. 

kisakuvia voi käydä katsomassa lisää Henni-Leena Heleniuksen sivuilta.

kuvat// Henni-Leena Helenius & Terhi Nurmi 

 

IMG_2440.JPG

IMG_2441.jpg

IMG_2443 (1).JPG

IMG_2433.JPG

Kommentit (2)
  1. Ai vitsi, ihanaa. Mää toivoisin heppapostauksia vaikka kuinka. Treeni/kisakuulumisten lisäksi olisi mielenkiintoista kuulla muutenkin vähän hevosmiesfilosofiaasi. Itse olen jälleen aloittanut harrastuksen kunnolla ja moni asia on muuttunut… Omaan hevoseen ei ole varaa joten vuokraheppa nyt ajankohtainen, koska ratsastuskoulutekeminen ei oikein innosta. 

    1. Postaus omasta hevoshistoriastani on ollut tekeillä jo hyvän aikaa – en vaan saa aikaiseksi. Asiaa olisi niin paljon 🙂 Yritän pinnisttää tämän aiheen kanssa. Edellytyksenä toki, että löydän vanhat valokuvakätköt jostain 😀 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *