kisat keskellä viikkoa

lainahöyhenissä

 

viime viikon kisapäivä kiteytettynä muutamaan loistavaan otokseen. ensikertalaisena vieraassa paikassa Niilo hyppäsi hienosti ja tuntui päivän toisessa startissa  jopa rennolta - kisajännitykseltä tuntuisi siis taittuvan niskat pikku hiljaa.

seuraavat kisat onkin jo nyt tulevana lauantaina samoissa maisemissa Korpilahden kansallisissa, missä starttaamme 100 ja 110 tasolla. hieman harmittaa kun en ole kansallista lisenssiä lunastanut - amatöörisarja 115 tasolla,  ja avoin 120 olisivat olleet ihan napakymppi luokat meille. kilpailu- ja urheiluviettini tässä lajissa on niin iskostunut takaraivoon, että hinku isoille radoille on koko ajan läsnä - etenkin kun Niilollakin skouppi piisaa helposti.

kyllä se vetää suun messingille näitä kuvia katsellessa - jotenkin hankala selittää miten iso juttu tämä on itselle.

translation// pics from last weeks competition.

pics// Tiia Tahvanainen

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN`// FACEBOOK // INSTAGRAM @Pirett

Kommentit

Kaunis hevonen sulla :)

Piret
lainahöyhenissä

Niilo on todella komea peli - tosin omistaja löytyy tuosta alimmasta kuvasta :) 

ess1 (Ei varmistettu)

Ihan mahtavaa muru! Mulle tulee hymy huulille mut myös pieni kyynel silmään, on se vaan niin parasta ja oon niin onnellinen sun puolesta et oot löytänyt takas maailman parhaan lajin pariin! Pusut Niilolle :) <3

Piret
lainahöyhenissä

kiitos muru <3 kohtahan sä tuut jo takaisin ja pääset heppailee ;)

Jemian (Ei varmistettu)

Saako kysyä, että miksi joskus aikoinaan lopetit ratsastamisen? :)

Piret
lainahöyhenissä

se oli monen asian summa, mutta pientä loppuun palamista oli havaittavissa - nuorelle kilpaurheilijalle suorituspaineet, vastoinkäymiset kisoissa ja kovaa treenaaminen alkoi piisata. Tämä yhdistettynä opiskelupaineisiin ja toisaalta taas haluun kisata useammalla hevosella ja kehittyä paremmaksi, oli jotenkin se viimeinen niitti. Lopetin kertaheitolla enkä palannut hevosen selkään kahdeksaan vuoteen kertaakaan.

kaduin päätöstä useaan otteeseen, mutta toisaalta taas tunnen olevani etuoikeutettu kun sain kisata hienoilla hevosilla niinkin pitkään niin nuorena. oppia ikä kaikki ja nyt on hieno huomata että palo lajiin ei ole sammunut - päinvastoin! :)

Jemian (Ei varmistettu)

Kiitos vastauksesta!

Nauti nyt täysillä harrastuksen pariin palaamisesta! :)

Molla (Ei varmistettu)

Hei, musta on ihanaa, että blogistasi löytyy nykyään heppajuttuja. Olen löytänyt blogisi uudestaan ja luen nykyään päivittäin. Pelkät tyyliblogit ovat jotenkin niin hengettömiä. :) paljon onnea kisoihin! T.toinen heppatyttö

Piret
lainahöyhenissä

Kiitos kovasti tsempistä ! mukava kuulla että postaukset "muodin vierestä" kiinnostavat myös, ja Niilosta kirjoittelen todella mieluusti :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Moi! Tämä entinen heppatyttö tykkää hevosjutuista tosi paljon ja Niilo näyttää todella hienolta! Vähän harmittaa että aikoinaan lopetin ratsastamisen, mutta tekisi kyllä mieli aloittaa uudestaan :)

Piret
lainahöyhenissä

Takaisin selkään vaan !! :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiva kyllä seurailla näitä sun hevospostauksia! Niilolla näyttää olevan upea hyppy ja hyvä ilme. Ja miten kiva kuulla, että olet saanut luotsattua sitä eteenpäin niin, että kisajännitys on kadonnut. :)

Minäkin lopetin aikoinani heppailut kertalaakista ja sitten meni jotain viisi vuotta, ennen kuin kipusin takaisin kyytiin. Nykyään käyn aina silloin tällöin ratsastamassa äitini hevosella, kuten viime viikonloppuna. Mulla on vähän ristiriitaiset fiilikset ratsastamisesta: välillä haaveilen vielä jonain päivänä hommaavani oman hevosen ja välillä taas mietin, että tähän lajiin en kyllä jaksa uhrata enää hetkeäkään elämästäni...

Piret
lainahöyhenissä

Hah - täysin samanlaisia ajatuksia myös täällä. Joka toinen viikko olen ostamassa omaa, ja joka toinen viikko olen todella tyytyväinen tähän 3 päiväiseen hevosviikkooni eikä päivääkään kaipaa enempää tallielämää :) Mutta toisaalta, en saa mistään muusta touhusta yhtä paljoa iloa elämääni, joten ehkä pysyttelen tässä tahdissa mikä nyt on päällä .

Vierailija (Ei varmistettu)

Tosi kiva kyllä lukea näitä heppajuttuja täällä muotiblogin välissä :) Niilo on niii hieno &lt;3 Miten muuten saat sovitettua yhteen duunit (tai opiskelun?) ja koiran ja hevostelut? Kulkeeko koiru tallilla mielellään mukana?

Piret
lainahöyhenissä

Mahtava kuulla :) !! Niilon kanssa touhuan kolmesti viikossa, ja omaa koiraa minulla ei ole :) Blogissa usein vilkkuva Onni- bostoni on ystäväni koira, ja kääpiöpinseri Simba taas vanhempieni - joskin molemmat koirat ovat erinomaisia tallikoiria myös.

Käyn hevospäivinä hoitamassa salitreenit ja muut urheilut ennen 08 alkavaa työpäivää ja töiden jälkeen sitten riennän tallille, jonne on matkaa 4km kotioveltani.  Hyvin sitä saa aikaa järjestymään lempparijutuille kun välimatkat on lyhyitä ja päivien aikatauluja hieman miettii etukäteen.

 

BettinaW makeup (Ei varmistettu) http://bettinaw.blogspot.fi/

upeat kuvat! ihana hevonen :)

http://bettinaw.blogspot.fi/

Kommentoi