kisat keskellä viikkoa

kuva 1(29).JPG

kuva(69).JPG

 

viime viikon kisapäivä kiteytettynä muutamaan loistavaan otokseen. ensikertalaisena vieraassa paikassa Niilo hyppäsi hienosti ja tuntui päivän toisessa startissa  jopa rennolta – kisajännitykseltä tuntuisi siis taittuvan niskat pikku hiljaa.

seuraavat kisat onkin jo nyt tulevana lauantaina samoissa maisemissa Korpilahden kansallisissa, missä starttaamme 100 ja 110 tasolla. hieman harmittaa kun en ole kansallista lisenssiä lunastanut – amatöörisarja 115 tasolla,  ja avoin 120 olisivat olleet ihan napakymppi luokat meille. kilpailu- ja urheiluviettini tässä lajissa on niin iskostunut takaraivoon, että hinku isoille radoille on koko ajan läsnä – etenkin kun Niilollakin skouppi piisaa helposti.

kyllä se vetää suun messingille näitä kuvia katsellessa – jotenkin hankala selittää miten iso juttu tämä on itselle.

translation// pics from last weeks competition.

pics// Tiia Tahvanainen

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN`// FACEBOOK // INSTAGRAM @Pirett

kuva 2(27).JPG

kuva 2(26).JPG

muoti trendit
Kommentit (16)
 1. BettinaW makeup
  29.6.2014, 14:21

  upeat kuvat! ihana hevonen 🙂

  http://bettinaw.blogspot.fi/

 2. Tosi kiva kyllä lukea näitä heppajuttuja täällä muotiblogin välissä 🙂 Niilo on niii hieno <3 Miten muuten saat sovitettua yhteen duunit (tai opiskelun?) ja koiran ja hevostelut? Kulkeeko koiru tallilla mielellään mukana?

  1. Mahtava kuulla 🙂 !! Niilon kanssa touhuan kolmesti viikossa, ja omaa koiraa minulla ei ole 🙂 Blogissa usein vilkkuva Onni- bostoni on ystäväni koira, ja kääpiöpinseri Simba taas vanhempieni – joskin molemmat koirat ovat erinomaisia tallikoiria myös.

   Käyn hevospäivinä hoitamassa salitreenit ja muut urheilut ennen 08 alkavaa työpäivää ja töiden jälkeen sitten riennän tallille, jonne on matkaa 4km kotioveltani.  Hyvin sitä saa aikaa järjestymään lempparijutuille kun välimatkat on lyhyitä ja päivien aikatauluja hieman miettii etukäteen.

    

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *