kohti upeaa vuotta

lainahöyhenissä

 

viime vuosi oli elämäni rankin vuosi. 

toisaalta taas, veljeni viisaita sanoja siteeraten, vuosi 2017 oli vuosi, jolloin vapautin itseni. 

kaikesta kohtuuttomuudestaan huolimatta, vuosi oli eräällä tapaa myös voiman vuosi. uudistumisen vuosi. eikä mikään uusi ja hyvä nouse, ellei vanha ensin väisty. 

vuosi 2018 tuntuu jo nyt edeltäjäänsä monin verroin paremmalta - inspiroivalta ja hyvältä. inhimilliseltä ja uudistavalta. 

tuntuu hyvältä keskittyä löytämään onnea, ja rauhaa, pienistä asioista. olla läsnä ihmisille jotka sen ansaitsevat, ja ennen muuta, laittaa itsensä etusijalle. tämä on taito, minkä aion oppia tänä vuonna. 

toivotan teille kaikille suurta ja voimakasta vuotta - mitä se kullekin tarkoittaakaan. 

olet takuulla sen ansainnut

Tiiu Piret xx

Kommentit

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Ihan kuin minä olisin tämän postauksen kirjoittanut - samanmoisia fiiliksiä viime vuodesta täälläkin. Ihanaa ja ihan parasta tätä vuotta sinulle! <3 xx

Piret
lainahöyhenissä

2017 on ollut ilmeisen monella todellinen muutoksen vuosi. Ja vaikka pahalta ensin tuntuisikin, on muutos aina hyvästä. Ihanaa vuotta sinulle upea Vilhelmiina :) 

Johannnna (Ei varmistettu)

Itsellä myös aivan "uusi" vuosi edessä, minut jätettiin loppuvuodesta melko yllättäen pitkän parisuhteen jälkeen. Siinä missä ajatukset siinsivät aiemmin yhteisessä tulevaisuudessa, naimisiinmenossa, isommassa asunnossa ja ehkä lapsissa, asun yhtäkkiä vanhempieni luona. En halunnut kuukauden "varoitusajalla" etsiä itselleni kämppää, ja toisaalta en halunnut heti olla täysin yksin.
Kaiken ikävän keskellä olen löytänyt mm. joogan, joka on tehnyt mielelle ja keholle tosi hyvää, sinäkin oot tainnut todeta sen! Ihanan näköinen nimittäin kotisi shala-tila :)
Ei tästä kaikesta ole varmaan kuin suunta ylöspäin, kohti vuotta jolloin aion keskittyä ja tutustua MINUUN itseeni. Vaikuttaa että sinä olet ainakin pärjännyt hyvin, enköhän minäkin.
Kaikkea parasta vuoteen 2018, ihanalle Chloe-koiralle myös!

Piret
lainahöyhenissä

Tulet pärjäämään varmasti hienosti. Kaikki on lopulta kuitenkin itsestä kiinni, ja jokainen on oman onnensa seppä. Kumppani, joka jättää yllättäen, ei varmasti ollut Sinun polkusi kuitenkaan tässä elämässä, ja vaikka se varmasti sattuukin, selviät surusta ja ikävästä takuulla entistä eheämmäksi. 

Nyt keskityt itseesi ja omiin unelmiisi - aina löytyy keinot, kun on tavoitteet ja tahto. Ja kiire ei tosiaan ole, asiat tapahtuu kun niiden on tarkoitettu. 

Upeaa vuotta 2018 Johannnna. 

Minnea
Minnean muruja

Sun uusi vuosi kuulostaa ihanan voimaannuttavalta! Ja uudessa kauniissa kodissa tästä vuodesta tulee varmasti mitä parhain :)

Maija/Pihkala (Ei varmistettu) https://blogit.meillakotona.fi/pihkala/

Oi, ihanasti kirjoitettu. Jotain merkillistä vuodessa 2017 kyllä oli, se tuntui olevan todella raskas todella monelle, itseni mukaan lukien myös. Mutta samanlaiset kutinat alkaneesta vuodesta - jo nyt tässä vaiheessa tuntuu olevan ihan eri ääni kellossa.

Huikeaa, voimaannuttavaa uutta vuotta ja terkut maailman suloisimmalle Chloelle! &lt;3

Kaksnollayksseiska (Ei varmistettu)

Oli rankka vuosi. Otin töissä hulluna lisää vastuuta ja opettelin uutta, tunsin itseni tyhmäksi ja osaamattomaksi koko vuoden, kesällä kävin avioeron partaalla ja sitten vielä lapsi joutui hätäleikkaukseen.
Normivuosi :)
Ei haitannut kun vaihtui pois. Tälle vuodelle toivon tasaisuutta.

Vierailija (Ei varmistettu)

Toivon sulle niin paljon kaikkea hyvää, toivottavasti vuodesta 2018 tulee upea! Sun taloprojektia on ollut todella ihana seurata, itsekin keskusta-asujana olen huomannut kaipaavani erityisesti keskisuomalaista luontomaisemaa todella paljon. Oon kuullut monelta kaupungista kauemmas muuttaneelta, että hetki muuton jälkeen iski yhtäkkinen kriisi asua niin kaukana keskustasta - toivottavasti sä pääset sen vaiheen yli nopeasti jos se on tullakseen, ja osaat nauttia tuosta mielettömän upeasta kodista ja sen ympäristöstä &lt;3

Kommentoi