kohti upeaa vuotta

foo 10.1.2018 121919.jpg

 

viime vuosi oli elämäni rankin vuosi. 

toisaalta taas, veljeni viisaita sanoja siteeraten, vuosi 2017 oli vuosi, jolloin vapautin itseni. 

kaikesta kohtuuttomuudestaan huolimatta, vuosi oli eräällä tapaa myös voiman vuosi. uudistumisen vuosi. eikä mikään uusi ja hyvä nouse, ellei vanha ensin väisty. 

vuosi 2018 tuntuu jo nyt edeltäjäänsä monin verroin paremmalta – inspiroivalta ja hyvältä. inhimilliseltä ja uudistavalta. 

tuntuu hyvältä keskittyä löytämään onnea, ja rauhaa, pienistä asioista. olla läsnä ihmisille jotka sen ansaitsevat, ja ennen muuta, laittaa itsensä etusijalle. tämä on taito, minkä aion oppia tänä vuonna. 

toivotan teille kaikille suurta ja voimakasta vuotta – mitä se kullekin tarkoittaakaan. 

olet takuulla sen ansainnut

Tiiu Piret xx

muoti trendit
Kommentit (8)
  1. Toivon sulle niin paljon kaikkea hyvää, toivottavasti vuodesta 2018 tulee upea! Sun taloprojektia on ollut todella ihana seurata, itsekin keskusta-asujana olen huomannut kaipaavani erityisesti keskisuomalaista luontomaisemaa todella paljon. Oon kuullut monelta kaupungista kauemmas muuttaneelta, että hetki muuton jälkeen iski yhtäkkinen kriisi asua niin kaukana keskustasta – toivottavasti sä pääset sen vaiheen yli nopeasti jos se on tullakseen, ja osaat nauttia tuosta mielettömän upeasta kodista ja sen ympäristöstä <3

  2. Kaksnollayksseiska
    11.1.2018, 19:19

    Oli rankka vuosi. Otin töissä hulluna lisää vastuuta ja opettelin uutta, tunsin itseni tyhmäksi ja osaamattomaksi koko vuoden, kesällä kävin avioeron partaalla ja sitten vielä lapsi joutui hätäleikkaukseen.
    Normivuosi 🙂
    Ei haitannut kun vaihtui pois. Tälle vuodelle toivon tasaisuutta.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *