koiramutsin kuvaterkut

lainahöyhenissä

 

luojan lykky, että joku teistä toivoi pentupostausta. en ole nimittäin vieläkään tehnyt muuta kuin nunnuttanut Chloea - hyvä jos olen suihkussa malttanut käydä. näistä lähtökohdista ajatus päivän asujen kuvaamisesta tuntuu todella etäiseltä asialta - olen viettänyt viikkoni luontopolulla, metsässä, koirapuistossa ja kotona karmeissa rytkyissä ja ystäväni valaisi eilen ulkoista habitustani kertomalla, että näytän asialleen vahvasti omistautuneelta lintubongarilta. hienoa.

tyttö on kotiutunut aivan uskomattoman hienosti. ruoka maittaa, tarpeet tehdään 90- prosenttisesti oikein ja lelujen funktio alkaa hiljalleen kirkastumaan. kaduilla pentua ihastelemaan pysähtyvät ihmiset eivät ota millään uskoakseen, että vieressäni kiltisti istua nakottava koira on 5 kuukautinen, ja kotiutunut vasta muutama vuorokausi sitten ihmisten pariin romanialaiselta koiratarhalta.

remmikävely on aivan piece of cake, autossa matkustetaan ikiunessa, imurit, rekka-autot tai tehosekoitin ei aiheuta neidissä mitään reaktiota ja yksin jäädessään vaan lekotetaan sohvalla. kynsien leikkaus onnistuu sekin kuin vettä vaan ja lenkin jälkeen Chloe antaa jo itse eteisessä tassua valmiiksi koska kohta kuitenkin koivet kuivataan. ja tietenkin hän myös istuu esimerkillisesti käskystä.

en oikein tiedä kuinka näin voi edes lykästää, mutta olemme saaneet maailman huikeimman piskin ikinä. 

 

translation// pics of Chloe. our marvelous rescue puppy.

Kommentit

Irene / Mutsie (Ei varmistettu) http://mutsie.bellablogit.fi/

Voi ihana kuulla, kuinka hyvin teillä on lähtenyt arki rullaamaan! Eikö oo ihana tunne, kun tietää että on antanut hyvän elämän kodittomalle koiralle :) ja toisaalta tuntuu kamalalta, että tuo hieno, iloinen, ihana koira on ollut vielä vähän aikaa sitten kurjissa oloissa tarhalla :(

riik
3h+kasvimaa

Ihanat kuvat ja pentunen :). Tuo pentuhuuma on kyllä ihan parasta!

mmmi (Ei varmistettu)

:´) niin upeen onnellisia koirakuvia, että melkein itkettää. ihanaa yhteistä elämää teille!

saaras (Ei varmistettu)

Aivan mielettömän suloinen pentu! Täydellisen yksilön löytyminen ihan sattumalta tekee tilanteesta vielä ihanamman!

Hanna Maria
Hanna Maria

On kyllä suloinen! Ja isot propsit pennun alkuperästä - itsekin tahdon joskus tulevaisuudessa hankkia koiran jostain vastaavasta paikasta.

Lena* (Ei varmistettu)

Voi ihanuus, kiitos pentupostuksesta! Huikeaa kuinka nopeasti ja antaumuksella Chloe on ottanut teidät ja uuden elämänsä omikseen :)

yonanae (Ei varmistettu)

Onnea suuresti ihanan uuden perheenjäsenen hoidosta, ja etenkin onnittelen teitä tästä auvoisesta lapsuus-/nuoruusajasta!

Voin tosiaan vain nostaa hattua, sillä omamme (jo tosin aikuisemmaksi varttunut) osasi olla aikanaan varsinainen 'bitch'. Tarpeet tehtiin välillä minne sattuu, kenkiä retuutettiin milloin mihinkin piiloon, parkkiksella jahdattiin pientä ympäriinsä kiinnisaamisen toivossa tuntikausia. Nevertheless, en vaihtaisi näitä aikoja mihinkään. Kaikki eivät vain istu täydellisyyden valtaistuimelle, mutta ovat silti rakastettavia vintiöitä. Ja koirastamme kasvoi - yllätys, yllätys, varsin edustuskelpoinen koirakansalainen. Yhtä hyvää instamatskua hänestä ei olisi luultavasti saanut kuin Chloesta. Respect! :-D

Nauttikaa näistä hetkistä, ne ovat tosissaan palkitsevia!

oceanfrontwalk (Ei varmistettu) http://oceanfrontwalk.blogspot.fi/

Sydäntä lämmittää ja tippa tulee linssiin, kun ajattelen mikä tuuri tällä koirallakin on ollut päästä Romanian kaduilta rakastetuksi lemmikiksi. Rescue-koirilla saattaa olla eräänlainen sisäänrakennettu viisaus (ja kiitollisuus) ja siksikin ovat aivan unelmalemmikkejä. Hyvää jatkoa ja kiitos, että adoptoitte!

? (Ei varmistettu)

Kannattaako tuollaisen rescuetuontikoiran kanssa käydä heti koirapuistoissa?

Piret
lainahöyhenissä

Ei mitään ongelmaa ole miksei voisi. Koirat ovat terveiksi todettuja ja rokotettuja. Me tosin ollaan käyty vielä vain silloin kun puistossa ei ole ollut muita - ihan että tyttö hoksaisi temmeltää vapaana :)

Kommentoi