koiramutsin kuvaterkut

IMG_1022-001.JPG

IMG_1489.JPG

IMG_1344.JPG

IMG_1409.JPG

IMG_1348.JPG

 

luojan lykky, että joku teistä toivoi pentupostausta. en ole nimittäin vieläkään tehnyt muuta kuin nunnuttanut Chloea – hyvä jos olen suihkussa malttanut käydä. näistä lähtökohdista ajatus päivän asujen kuvaamisesta tuntuu todella etäiseltä asialta – olen viettänyt viikkoni luontopolulla, metsässä, koirapuistossa ja kotona karmeissa rytkyissä ja ystäväni valaisi eilen ulkoista habitustani kertomalla, että näytän asialleen vahvasti omistautuneelta lintubongarilta. hienoa.

tyttö on kotiutunut aivan uskomattoman hienosti. ruoka maittaa, tarpeet tehdään 90- prosenttisesti oikein ja lelujen funktio alkaa hiljalleen kirkastumaan. kaduilla pentua ihastelemaan pysähtyvät ihmiset eivät ota millään uskoakseen, että vieressäni kiltisti istua nakottava koira on 5 kuukautinen, ja kotiutunut vasta muutama vuorokausi sitten ihmisten pariin romanialaiselta koiratarhalta.

remmikävely on aivan piece of cake, autossa matkustetaan ikiunessa, imurit, rekka-autot tai tehosekoitin ei aiheuta neidissä mitään reaktiota ja yksin jäädessään vaan lekotetaan sohvalla. kynsien leikkaus onnistuu sekin kuin vettä vaan ja lenkin jälkeen Chloe antaa jo itse eteisessä tassua valmiiksi koska kohta kuitenkin koivet kuivataan. ja tietenkin hän myös istuu esimerkillisesti käskystä.

en oikein tiedä kuinka näin voi edes lykästää, mutta olemme saaneet maailman huikeimman piskin ikinä. 

 

translation// pics of Chloe. our marvelous rescue puppy.

IMG_1474.JPG

IMG_1625.JPG

IMG_1180.JPG

IMG_1490.JPG

muoti trendit
Kommentit (10)
  1. Kannattaako tuollaisen rescuetuontikoiran kanssa käydä heti koirapuistoissa?

    1. Ei mitään ongelmaa ole miksei voisi. Koirat ovat terveiksi todettuja ja rokotettuja. Me tosin ollaan käyty vielä vain silloin kun puistossa ei ole ollut muita – ihan että tyttö hoksaisi temmeltää vapaana 🙂

  2. oceanfrontwalk
    7.6.2015, 08:15

    Sydäntä lämmittää ja tippa tulee linssiin, kun ajattelen mikä tuuri tällä koirallakin on ollut päästä Romanian kaduilta rakastetuksi lemmikiksi. Rescue-koirilla saattaa olla eräänlainen sisäänrakennettu viisaus (ja kiitollisuus) ja siksikin ovat aivan unelmalemmikkejä. Hyvää jatkoa ja kiitos, että adoptoitte!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *