kurkistus eteiseen

lainahöyhenissä

 

instastoryssä vilahtanut eteinen herätti kovasti kiinnostusta instagramin (@tiiupiret) puolella, ja siksi jaan pienen maistiaisen täälläkin. 

mallasin eilen vanhaa persialaista mattoani Finnish Design Shopista tilattujen Menun Afteroom penkin* ja Socket valaisimen* pariksi, ja kokonaisuus näyttää mielestäni oikein kauniilta - kirjava matto tuo kivasti särmää muuten talon harmoniseen sisustukseen. 

seinän pyöreä peili on tilattu lasiliikkeestä erityismitoilla. olin valinnut eteiskalusteeksi Afteroom penkin** jo peilin tilausvaiheessa, mikä helpotti peilin mittojen, ja asennuskorkeuden määrittämistä. tahdoin pitää eteisen ilmavana ja kutsuvana, eikä eteisessä ole varsinaista säilytyskalustetta - sen sijaan oikeanpuoleisessa kuvassa peilistä pilkistävän koivuviiluisen liukuoven taakse kätkeytyy vaatehuone, minne saa kaiken kivasti piiloon. 

kuvaan eteisen kokonaisuudessaan pian! harmittaa, kun niin monta nurkkaa olisi kuvattavana, enkä ole koskaan kotona päiväsaikaan, jolloin luonnonvalo olisi omiaan helpottamaan kuvausta. 

* = tuotteista saatu yhteistyöalennusta

**= penkki on tilaustuote. lisätietoa & tilausohjeet Finnish Design Shopista.

Kommentit

Rouva P (Ei varmistettu) http://rivitalovuodelta1962.blogspot.fi/

Tosi upeen näkönen kokonaisuus Uppoaa minuun kuin lämmin veitsi voihin.

Piret
lainahöyhenissä

Mukava kuulla! Ja ahahah isäni käyttää myös tuota hienoa sanontaa :) 

Eipä tuota penkkiä löytynytkään linkin takaa, ei ehkä ole enää myynnissä? Kaunis on, siksipä olisin tutkaillut lisää.

Piret
lainahöyhenissä

Tuo penkki on tilaustuote! Sitä saa Finnish design shopin kautta tilattua :) hyvä huomio, lisäänpä tekstiin maininnan!

OK. Kerro, miten olet sen yleensäkään keksinyt, mistä bongannut alkujaan? Istuimen materiaali maalattua puuta?

Piret
lainahöyhenissä

MENUn mallistot ovat aina erittäin elegantteja ja todella kauniita -  suosikkejani ovat heidän valaisimet ja istuimet. En nyt osaa sanoa koska olen merkkiin ensimmäisen kerran "törmännyt", mutta seuraan kyllä intensiivisesti tuotantoaan. 

Kun keksin tahtovani eteiseen vain penkin, oli Afteroom penkki heti ensimäisenä mielessäni. Menun omilta nettisivuilta löytyy tarkemmin tietoa penkistä, mutta istuin on nahkaa, ja pyöreä tarjotin on marmoria - istuimen saa myös konjakin värisellä nahalla mustan sijaan. 

Suvanto (Ei varmistettu)

Hei! Joskus joko täällä blogin puolella tai sitten Instan puolella mielestäni mainitsit eteisesi liukuoven piilokiskosta. Mistä ja minkä merkkinen tuo kisko on?

Kommentoi