kurkistus eteiseen

blogi19.jpg

 

instastoryssä vilahtanut eteinen herätti kovasti kiinnostusta instagramin (@tiiupiret) puolella, ja siksi jaan pienen maistiaisen täälläkin. 

mallasin eilen vanhaa persialaista mattoani Finnish Design Shopista tilattujen Menun Afteroom penkin* ja Socket valaisimen* pariksi, ja kokonaisuus näyttää mielestäni oikein kauniilta – kirjava matto tuo kivasti särmää muuten talon harmoniseen sisustukseen. 

seinän pyöreä peili on tilattu lasiliikkeestä erityismitoilla. olin valinnut eteiskalusteeksi Afteroom penkin** jo peilin tilausvaiheessa, mikä helpotti peilin mittojen, ja asennuskorkeuden määrittämistä. tahdoin pitää eteisen ilmavana ja kutsuvana, eikä eteisessä ole varsinaista säilytyskalustetta – sen sijaan oikeanpuoleisessa kuvassa peilistä pilkistävän koivuviiluisen liukuoven taakse kätkeytyy vaatehuone, minne saa kaiken kivasti piiloon. 

kuvaan eteisen kokonaisuudessaan pian! harmittaa, kun niin monta nurkkaa olisi kuvattavana, enkä ole koskaan kotona päiväsaikaan, jolloin luonnonvalo olisi omiaan helpottamaan kuvausta. 

* = tuotteista saatu yhteistyöalennusta

**= penkki on tilaustuote. lisätietoa & tilausohjeet Finnish Design Shopista.

koti sisustus
Kommentit (8)
 1. Hei! Joskus joko täällä blogin puolella tai sitten Instan puolella mielestäni mainitsit eteisesi liukuoven piilokiskosta. Mistä ja minkä merkkinen tuo kisko on?

  1. Moikka

   muistelin, että olen lukenut jostain tarkemman esittelyn tästä sinun eteisen liukuoven piilokiskosta, mutta en löydä sitä blogistasi! ( Olen selannut nyt varmaan kolmesti blogisi tästä päivästä vuoteen 2016 tuloksetta)

   Eli: olenko ollut vain aivan sokea vai onko jonkun postauksen yhteydessä tästä piilokiskosta / olisko tästä mahdollista saada oma postaus / olisiko minun mahdollista saada tästä lisätietoja? Lähinnä kiinnostaa siis minkä kautta olet hankkinut piilokiskon ja onko se ollut toimiva? Piilokiskoista tuntuu löytyvän tosi nihkeästi tietoa, siten että ovi on ns seinän päällä niinkuin sinulla.

   Kiitos ihanasta blogista! Olen lukijasi ihan alkutaipaleeltasi asti!

   Ihanaa päivää!

 2. Eipä tuota penkkiä löytynytkään linkin takaa, ei ehkä ole enää myynnissä? Kaunis on, siksipä olisin tutkaillut lisää.

  1. Tuo penkki on tilaustuote! Sitä saa Finnish design shopin kautta tilattua 🙂 hyvä huomio, lisäänpä tekstiin maininnan!

   1. OK. Kerro, miten olet sen yleensäkään keksinyt, mistä bongannut alkujaan? Istuimen materiaali maalattua puuta?

    1. MENUn mallistot ovat aina erittäin elegantteja ja todella kauniita –  suosikkejani ovat heidän valaisimet ja istuimet. En nyt osaa sanoa koska olen merkkiin ensimmäisen kerran ”törmännyt”, mutta seuraan kyllä intensiivisesti tuotantoaan. 

     Kun keksin tahtovani eteiseen vain penkin, oli Afteroom penkki heti ensimäisenä mielessäni. Menun omilta nettisivuilta löytyy tarkemmin tietoa penkistä, mutta istuin on nahkaa, ja pyöreä tarjotin on marmoria – istuimen saa myös konjakin värisellä nahalla mustan sijaan. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *