kuvaterveiset pääsiäisestä

Downloads29.jpg

 

pääsiäinen lensi tänäkin vuonna kuin siivin. alkujaan aktiiviseksi raksalomaksi tarkoitettu nelipäiväinen otti kuitenkin vahvasti toisen suunnaan, kun ystävän itselleen järjestämät feikkipolttarit vetivät juhlinnan jälkeen vuoteen omaksi kokonaista kahdeksi päiväksi. uskomattoman hauska päivä ja ilta kaikkineen, mutta jälkitoipuminen tuntuu vuosi vuodelta karmeammalta. 

lisäksi kamerani hajosi juuri sopivasti siihen nähden, että tonttipostauksen kuvaaminen siirtyy nyt siihen asti, että saan uuden kameran hankittua. raksalla onneksi asiat luistaa hienosti ja odotan kovasti että pääsen kertomaan projektista enemmän. 

valoa ja energiaa viikkoonne! 

Tiiu Piret xx

Kommentit (2)
 1. Ässätässä
  18.4.2017, 12:40

  Hei mikä oli teidän feikkipolttareiden juomapeli, joka vilahteli snäpissä? Millaset säännöt? Näytti superhauskalta! 😀

  1. Pelin henki oli seuraava: 

   juhlia varten oli tehty soittolista, johon kaikki sai pyytää suosikkibiisit. Polttarisankari oli lisännyt joukkoon vielä Antti Tuiskun koko tuotannon (kun illalla oltiin menossa miehen keikalle). Kaikilla oli snapsupullo mukana ja aina kun soi Tuiskun biisi, piti ottaa hörppy omasta pullosta. Viimeisenä hörpännyt joutui nostamaan rankkupussista joko henkisesti tai fyysisesti raskaan tehtävän ja suorittaa sen. 

   Oli niin hauska :)))

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *