laattavalinnat tehty

lainahöyhenissä

 

olen juuri lähdössä finalisoimaan laatta- ja vesikalustetilausta LaattaLeeviin. tässä ne nyt viimein on, kaikessa yksinkertaisuudessaan - talon materiaalivalinnat. 

likimain seitsemän kuukautta kestäneen jahkailun jälkeen, päädyin valitsemaan laataksi todelliseen mustan hevosen - italialaisen Terrazzo laatan. spa-kylpyhuoneen lattiaan tulee valkoinen Terazzo, ja saunan ja pukuhuoneen lattiaan musta. 

kaikissa talon kosteissa tiloissa on suuret ikkunat, joista avautuva karu kalliomaisema tuotti hankaluutta yhden tietyn värisävyn valintaan, joten Terrazzo oli käytännöllinen ja ajaton valinta. 

kuvassa mukana myös lattiamateriaaliksi valittu Timberwisen valkovahattu saarniparketti.

ps. talopostauksista kiinnostuneille tiedoksi, että kuvia alkaa nyt tulemaan varmasti aiempaa enemmän, kun projekti on näin pitkällä. 

Kommentit

Pauli (Ei varmistettu)

Hei! Kysyisin näistä teidän Terrazzo laatoista. Onko tämä minkä kokoinen ja missä hintaluokassa? En löytänyt tätä laattaa Laatta-Leevin sivuilta.
Ihan älyttömän kaunis laatta ja pohdiskelen laattavalintoja omaan kylpyhuoneeseen. Kiitos jo etukäteen!

Piret
lainahöyhenissä

Hei! Kyseessä on Atlas Concorden laattasarja 'Marvel Gems'. LaattaLeevi tilasi mallilaatat pyynnöstäni ja ovat heillä kyllä kun tuolla nimellä kysyt :) laattoja on useaa eri sävyä ja pinnan saa joko kiiltävänä tai mattana.

Todella kaunis laattasarja tämä!!

Piret
lainahöyhenissä

Hintaa en ikävä kyllä muista! Kokoja on monia, kuvassa 30x30, mutta minulle tulee 60x60 kokoisena seinään ja lattiaan :)

Pauli (Ei varmistettu)

Kiitos vastauksesta!
Ja todella upealta näyttää teidän talo :)

Kommentoi