laattavalinnat tehty

IMG_5408.JPG

 

olen juuri lähdössä finalisoimaan laatta- ja vesikalustetilausta LaattaLeeviin. tässä ne nyt viimein on, kaikessa yksinkertaisuudessaan – talon materiaalivalinnat. 

likimain seitsemän kuukautta kestäneen jahkailun jälkeen, päädyin valitsemaan laataksi todelliseen mustan hevosen – italialaisen Terrazzo laatan. spa-kylpyhuoneen lattiaan tulee valkoinen Terazzo, ja saunan ja pukuhuoneen lattiaan musta. 

kaikissa talon kosteissa tiloissa on suuret ikkunat, joista avautuva karu kalliomaisema tuotti hankaluutta yhden tietyn värisävyn valintaan, joten Terrazzo oli käytännöllinen ja ajaton valinta. 

kuvassa mukana myös lattiamateriaaliksi valittu Timberwisen valkovahattu saarniparketti.

ps. talopostauksista kiinnostuneille tiedoksi, että kuvia alkaa nyt tulemaan varmasti aiempaa enemmän, kun projekti on näin pitkällä. 

koti sisustus
Kommentit (4)
 1. Hei! Kysyisin näistä teidän Terrazzo laatoista. Onko tämä minkä kokoinen ja missä hintaluokassa? En löytänyt tätä laattaa Laatta-Leevin sivuilta.
  Ihan älyttömän kaunis laatta ja pohdiskelen laattavalintoja omaan kylpyhuoneeseen. Kiitos jo etukäteen!

  1. Hei! Kyseessä on Atlas Concorden laattasarja ’Marvel Gems’. LaattaLeevi tilasi mallilaatat pyynnöstäni ja ovat heillä kyllä kun tuolla nimellä kysyt 🙂 laattoja on useaa eri sävyä ja pinnan saa joko kiiltävänä tai mattana.

   Todella kaunis laattasarja tämä!!

   1. Hintaa en ikävä kyllä muista! Kokoja on monia, kuvassa 30×30, mutta minulle tulee 60×60 kokoisena seinään ja lattiaan 🙂

    1. Kiitos vastauksesta!
     Ja todella upealta näyttää teidän talo 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *