lisää valoa huusholliin

lainahöyhenissä

 

uskomatonta mutta totta - meillä on uudet valaisimet !! ja ne näyttävät siltä, kuin olisivat tuossa riippuneet jo maailman sivut.

kiitos kaikille apunsa antaneille. päädyimme valaisinvalinnassa samaan lopputulemaan kuin enemmistö teistä, ja valitsimme Alvar Aallon Artekille suunnittelemat klassikkovalaisimet. ja vitsi nää on upeet.

ahkeran googlaamisen, nettikauppasurffauksen ja hintavertailun jälkeen tilasin lamput viimein Laatukaluste- nimisestä perheyrityksestä Nivalasta. tämä uusi tuttavuus teki todella positiivisen vaikutuksen - kattava valikoima ja todella henkilökohtainen, ja asiakkaan huomioiva palvelu. valaisimet oli postista noudettavissa jo seuraavana arkipäivänä tilauksesta, ja koko homma luisti kaikkineen kuin rasvattu.

kylläpä olenkin tyytyväinen valintaan. uskoisin, että nämä pysyvät hamaan tappiin, vaikka koko muu sisustus ympärillä vaihtuisikin.

 

translation// finally got a pair of Artek Bell pendants over our dining table.

 

Kommentit

ine (Ei varmistettu)

heippa. mistä nuo hyllyt on tuossa kahvinkeittimen päällä?

Piret
lainahöyhenissä

ovat Ikean lyhyitä tauluhyllyjä :) todella toimiva valinta!

Sonja Säde

Käytät ihanasti leikkokukkia -eläviä ja kuivattuja- sun sisustuksessa! :)

Piret
lainahöyhenissä

Kiitos! kukat on ihan ykkösjuttu - etenkin sekaisten niittykimppujen kasaaminen on ihan parasta :)

MissKoo (Ei varmistettu)

Ihanat valaisimet :) MUTTA; mistä ihmeestä on nuo tikkaat tuolla taustalla? olen itselleni etsinyt juuri tuollaisia korkeita, puisia (mielellään tummia) vähän vanhahtavia A-tikkaita, joita voisi käyttää hyllystönä, sekä ihan oikeasti tikkaina, kun esim. pesen korkean asuntoni ikkunoita. En vain ole mistään löytänyt tuollaisia korkeita...?

Piret
lainahöyhenissä

nuo kuvan tikkaat ovat vuonna -26 valmistuneen talomme vanhasta puuvarastosta löytyneet :)

Meillä on myös toiset antiikkitikkaat - ranskalaiset vanhan omenatarhan tikkaat, jotka on ostettu jyväskyläläisestä antiikkiliikkeestä Wanhasta Veikosta (nettisivut löytyy). suosittelen kysäisemään heiltä tikkaita - tuovat asiakkaiden toiveiden mukaan tavaraa euroopasta ja tikkaita heillä taitaa aina olla muutamat myymälässä :)

Miinaminde (Ei varmistettu) http://mindeminde.blogspot.com

Ihanat lamput, sopivat kuin nenä päähän! :) Teillä näyttää muutenkin tosi kodikkaalta :)

Piret
lainahöyhenissä

Kiitos kaunis :)

Daniela2 (Ei varmistettu)

Valaisimet näyttävät upeilta! Itsekin haluaisin ruokapöydän päälle valaisinparin. Katossa kuitenkin vain yksi paikka. Miten teillä onnistui käytännössä kahden valaisimen kiinnitys kattoon? Osaava sähkömies täytyy varmasti kutsua apuun ;)

Piret
lainahöyhenissä

Me teimme kokonaan uuden katon asuntoomme remontin yhteydessä muutama vuosi takaperin - tuolloin jätettiin sähköt kulkemaan kattolevyn väliin, jotta tulevaisuudessa on optio lisätä valaisimia. Mutta tässäkin auttaa sähkömiehen konsultaatio - itse en ymmärrä yhtään mitään moisesta :)

Nelsson (Ei varmistettu)

Moi!
Ihanat tuolit, mistä? :)

Piret
lainahöyhenissä

Tuolit ovat Eamesin DSW :) omamme tilasimme Connox.comista 

Kommentoi