lisää valoa huusholliin

IMG_4896.JPG

 

uskomatonta mutta totta – meillä on uudet valaisimet !! ja ne näyttävät siltä, kuin olisivat tuossa riippuneet jo maailman sivut.

kiitos kaikille apunsa antaneille. päädyimme valaisinvalinnassa samaan lopputulemaan kuin enemmistö teistä, ja valitsimme Alvar Aallon Artekille suunnittelemat klassikkovalaisimet. ja vitsi nää on upeet.

ahkeran googlaamisen, nettikauppasurffauksen ja hintavertailun jälkeen tilasin lamput viimein Laatukaluste- nimisestä perheyrityksestä Nivalasta. tämä uusi tuttavuus teki todella positiivisen vaikutuksen – kattava valikoima ja todella henkilökohtainen, ja asiakkaan huomioiva palvelu. valaisimet oli postista noudettavissa jo seuraavana arkipäivänä tilauksesta, ja koko homma luisti kaikkineen kuin rasvattu.

kylläpä olenkin tyytyväinen valintaan. uskoisin, että nämä pysyvät hamaan tappiin, vaikka koko muu sisustus ympärillä vaihtuisikin.

 

translation// finally got a pair of Artek Bell pendants over our dining table.

 

IMG_4987-001.JPG

koti sisustus trendit
Kommentit (12)
  1. Moi!
    Ihanat tuolit, mistä? 🙂

    1. Tuolit ovat Eamesin DSW 🙂 omamme tilasimme Connox.comista 

  2. Valaisimet näyttävät upeilta! Itsekin haluaisin ruokapöydän päälle valaisinparin. Katossa kuitenkin vain yksi paikka. Miten teillä onnistui käytännössä kahden valaisimen kiinnitys kattoon? Osaava sähkömies täytyy varmasti kutsua apuun 😉

    1. Me teimme kokonaan uuden katon asuntoomme remontin yhteydessä muutama vuosi takaperin – tuolloin jätettiin sähköt kulkemaan kattolevyn väliin, jotta tulevaisuudessa on optio lisätä valaisimia. Mutta tässäkin auttaa sähkömiehen konsultaatio – itse en ymmärrä yhtään mitään moisesta 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *