love chair

img_2343.jpg

img_2392.jpg

 

se ois valmis ny ! oi kun olenkin ylpeä tästä – vaikkakin vasemmassa kyljessä on pieni vekki, sakset leikkasivat väärästä kohtaa liian ahnaasti. who cares. onpahan uniikki ja rakkaudella tehty. alusta loppuun itse. jes 

päädyin verhoilukankaan suhteen Marimekon Juhlaraitaan, enkä enempää voisi olla tyytyväisempi valintaani. 

ps. nyt nopeesti tsekkaamaan kotokaupunkin rallihumu, huomenna karkaus maalle  ja maanantaina Kreikkaan 

translation// before and after pics off my antique chair. little paint and new upholstery fabric by Marimekko and it turned out perfect !! 

Kommentit (9)
  1. Voi ei, voi ei, voi ei! Olet toteuttanut yhden unelmistani! Etsin kuumeisesti tuolia ja rahia, jotka haluaisin kunnostaa miltei prikulleen kuin olet tehnyt nämä.. Tumma runko ja mustavalko-tasaraidallinen verhoilu. Oi, oi, aivan upean näköistä 🙂 Ja surffailin hieman lisää blogiasi, nyt kun tänne löysin, niin pakko kysyä, että missä ihmeen kirpparilla tekee niin hyviä löytöjä kuin rahi ja persialainen matto?

  2. Toi tuoli on pyöriny mun mielessä siitä asti kun sen kuvan instagramissa näin ja sen myötä sain myös pakkomielteen verhoilla oma samantyylinen tuoli (mutta se on sattumoisin nojatuoli ja näin munkin aivoilla järkeiltynä mahdoton verhoilla itse..). Kerro siis vähän että miten ihmeessä sait siitä noin hienon?!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *