luovutus lähestyy

lainahöyhenissä

 

tarkka luovutuspäivä on nyt tiedossa - enää 14 yötä, ja talo on valmis. tuntuu hurjalta.

mitä valmiimmaksi talo tulee, sitä suuremmaksi kasvaa kynnys julkaista talosta keskeneräisiä kuvia. tiedän kuitenkin että moni näitä odottaa, joten tässä tunnelmia kuluneelta viikolta nuhjuisten puhelinkuvien välityksellä. instastory on päivittynyt blogiin nähden hyvin aktiivisesti tämän loppukiireen keskellä, joten siellä minua seuraaville nämä ovat jo lähes kaikki tuttuja kuvakulmia. 

1 // keittiö on jo käyttövalmis, ja sai viimeisen silauksen tason ylle asennetun seinävalaisimen myötä. kokonaisuus on juuri sellainen kuin suunnitelin ja olen lopputulokseen todella tyytyväinen. 

2 // talossa on paljon mittatilauspeilejä, joista yksi suosikeistani on eteisen seinälle nouseva valtavan kokoinen pyöreä lähtöpeili. 

3 // amme on saapunut ja se on äärettömän kaunis. valitsin ammeen kuvan perusteella, joten jännitystä on ollut ilmassa siitä, millainen tuntu ja fiilis ammeessa todella on. 

4 //  Suomen Voimistelutuotteen ja Ready Set Polen kanssa yhteistyössä toteutettu kotishalani on muodostumassa lempipaikakseni talossa. olen järjettömän innoissani siitä, että talossa on oma selkeä tila joogata, kuntoilla ja rentoutua. 

5 //  ruokailutilan kruunuksi seinälle nousee Jussi Heikkilän oivaltava, yli kaksimetrinen höyhentyö. työssä on käytetty lukuisten lintulajien höyheniä, mikä teos yhdessä ikkunasta pilkistävien linnunpönttöjen kanssa, sitoo läheisen luonnon ja talon interiöörin yhtenäiseksi tunnelmaltaan. 

 

lisää talopostauksia löydät tämän linkin takaa.

 

Kommentit

Reetta P

sun talo on niin kaunis että oikein itkettää! toivottavasti jossain vaiheessa elämääni tulen asumaan edes puoliksi yhtä ihanassa paikassa :--)

Piret
lainahöyhenissä

Oi Reetta miten kauniisti sanottu. Kiitos. Eipä sitä ikinä tiedä mitä elämä mukanaan tuo, en itsekään vastaavaan projektiin koskaan uskonut lähteväni.

Armiri (Ei varmistettu)

Hei, en malta odottaa puolestasi uuteen kotiin asettumista! Aivan upea talo. Saanko kysyä, mistä hankit tuon mustan seinävalaisimen - onko se aito Mouille?

Piret
lainahöyhenissä

Kiitos! Valaisin ei ole aito Mouille - ostin sen Lissabonista pienestä valaisinliikkeestä. Pitkään kävin mielessäni painia tohdinko hankkia näin selkeästi esikuvaansa mukailevan lampun - samalla tahdoin myös jotain uuteen kotiin Portugalin matkalta muistoksi ja lamppu oli äärettömän kaunis. 

suhmura (Ei varmistettu)

Sulla on kyllä upea talo! Varmalla maulla valitut materiaalit ja tuotteet, erittäin kaunis kokonaisuus kaiken kaikkiaan.
Meillä on myös remontti meneillään ja olemme tilanneet uuteen kylpyhuoneeseen tuon saman kylpyammeen.
Saanko kysyä, miten olette pinnoittaneet nuo seinät, jotka näkyvät samoissa kuvissa pyäreän peilin ja höyhenteoksen kanssa? Onko ne mikrosementtiä, maalia vai mitä? Sävy kiinnostaisi kovasti...

Piret
lainahöyhenissä

Kiitos kovasti! Kyllä suunnitteluun niin paljon aikaa käytinkin että harmoninen lopputulos on ihana kiitos kaikesta siitä työstä :)

Talon kaikki seinät on maalattu sävyllä Tikkurilan valkoinen. Aivan käsittämättömän upea sävy, joka on luonnonvalossa valkea, ja valaistuna näyttää kauniilta, tilakohtaisesti aavistuksen harmaaksi sävytetyltä

Jenniki (Ei varmistettu)

Talo näyttää upealta! Ja pihapiirin maisemat. Vaaleat lattiat, suuret ikkunat, musta ulkokuori hivelevät erityisesti omaa silmää. Ja silkkiliinasta kun haaveilen omaan kattoon niin venytyksiä kuin remtoutuksua varten niin odotan erityisesti shalan esittelyä.

Piret
lainahöyhenissä

Kiitos Jenniki! Shalasta tulossa esittely ehkä jo tulevalla viikolla - se kun on alkaa olemaan muutamia sisustuksellisia juttuja vaille valmis *

(* = ihan kuin muka koskaan olisi täysin valmis.)

Vierailija (Ei varmistettu)

Niiiin kaunista! Sulla on niin hyvä sisustussilmä ja ihanaa, kun julkaiset näitä "nuhjuisia puhelinkuvia" myös. Opiskelen rakennusalaa ja haaveilen vaan pääseväni vielä joskus tällaisia kohteita tekemään. Ja tietty asumaankin yhtä kauniiseen kotiin!

Kommentoi