luovutus lähestyy

blogi12.jpg

 

tarkka luovutuspäivä on nyt tiedossa – enää 14 yötä, ja talo on valmis. tuntuu hurjalta.

mitä valmiimmaksi talo tulee, sitä suuremmaksi kasvaa kynnys julkaista talosta keskeneräisiä kuvia. tiedän kuitenkin että moni näitä odottaa, joten tässä tunnelmia kuluneelta viikolta nuhjuisten puhelinkuvien välityksellä. instastory on päivittynyt blogiin nähden hyvin aktiivisesti tämän loppukiireen keskellä, joten siellä minua seuraaville nämä ovat jo lähes kaikki tuttuja kuvakulmia. 

1 // keittiö on jo käyttövalmis, ja sai viimeisen silauksen tason ylle asennetun seinävalaisimen myötä. kokonaisuus on juuri sellainen kuin suunnitelin ja olen lopputulokseen todella tyytyväinen. 

2 // talossa on paljon mittatilauspeilejä, joista yksi suosikeistani on eteisen seinälle nouseva valtavan kokoinen pyöreä lähtöpeili. 

3 // amme on saapunut ja se on äärettömän kaunis. valitsin ammeen kuvan perusteella, joten jännitystä on ollut ilmassa siitä, millainen tuntu ja fiilis ammeessa todella on. 

4 //  Suomen Voimistelutuotteen ja Ready Set Polen kanssa yhteistyössä toteutettu kotishalani on muodostumassa lempipaikakseni talossa. olen järjettömän innoissani siitä, että talossa on oma selkeä tila joogata, kuntoilla ja rentoutua. 

5 //  ruokailutilan kruunuksi seinälle nousee Jussi Heikkilän oivaltava, yli kaksimetrinen höyhentyö. työssä on käytetty lukuisten lintulajien höyheniä, mikä teos yhdessä ikkunasta pilkistävien linnunpönttöjen kanssa, sitoo läheisen luonnon ja talon interiöörin yhtenäiseksi tunnelmaltaan. 

 

lisää talopostauksia löydät tämän linkin takaa.

 

Kommentit (9)
  1. Niiiin kaunista! Sulla on niin hyvä sisustussilmä ja ihanaa, kun julkaiset näitä ”nuhjuisia puhelinkuvia” myös. Opiskelen rakennusalaa ja haaveilen vaan pääseväni vielä joskus tällaisia kohteita tekemään. Ja tietty asumaankin yhtä kauniiseen kotiin!

  2. Talo näyttää upealta! Ja pihapiirin maisemat. Vaaleat lattiat, suuret ikkunat, musta ulkokuori hivelevät erityisesti omaa silmää. Ja silkkiliinasta kun haaveilen omaan kattoon niin venytyksiä kuin remtoutuksua varten niin odotan erityisesti shalan esittelyä.

    1. Kiitos Jenniki! Shalasta tulossa esittely ehkä jo tulevalla viikolla – se kun on alkaa olemaan muutamia sisustuksellisia juttuja vaille valmis *

      (* = ihan kuin muka koskaan olisi täysin valmis.)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *