maailman kaunein leipä
kun ihana Inke ja ruokakuningatar Hanna vaativat saada Instagramissa ylpeänä esittelemäni leivän reseptin, ei muu auta kuin kertoa. vielä kun huutoon yhtyy ilmiömäisen ihana Rezzi, olen vakuuttunut velvollisuudestani.
kuulkaa, tämä oli ensimäinen Focacciani ikinä – maistui upealta, oli helppo tehdä ja ihan oikeasti on Inken sanojen mukaan ”maailman kaunein leipä!”
kiitos siis Olivialle täsmäreseptistä
leivän päällisiksi valitsin perinteisten oliivien sijaan kesäsipulia reiluina lohkoina, valkosipulin kynsiä, kirsikkatomaatteja, kanttarelleja sekä äidin yrttipenkistä tuoretta rosmariinia, oreganoa ja timjamia kukkineen päivineen
tehkää tätä ihmiset. käyttäkää suolaa ronskisti ja syökää kuumana hyvässä seurassa runsaan viinin kera – ja takaan ettei taukoamaton sade enää pänni yhtään
translation// made such amazing foccacia I had to share it with you guys. best ever and so easy to make.
on se kyllä kaunis! Täytyy kokeilla gluteenittomana…Semperillä on aika hyvä jauhoversio, ja noita päällisiä löytyy minunkin puutarhastani.
Voi tuo viimeinen lause oli jotenkin todella kaunis 🙂